Trögstartad premiär i ishallen, nya ansikten i truppen och gamla ansikten har försvunnit ur truppen?

Jodå, igår spelade VHC träningsmatch i Ekhallen. Fick se nya ansikten och saknade en hel del. Några gamla bekantingar också. Kändes bra med ”gamlingarna”. Eller ja, så himla gamla är de ju inte, pöjkera, men skönt att se att erfarenheten och stabiliteten fanns kvar även denna säsong.

Fast tja, så mycket stabilitet syntes inte i gårdagens match. Många slarvfel och ganska svajigt. Ingen riktig disciplin i spelet.

Och jo, visst kan vi skylla på domarn (som verkade fått betalt vid sidan om, dock inte av någon med koppling till VHC) eller kanske motståndarnas fäbless för ”isdykning” eller varför inte helt enkelt skylla på att det var första träningsmatchen? Om man nu nödvändigtvis måste ha nåt att skylla på… 😉

Min alldeles egna ursäkt är den sistnämnda. Jag blir alldeles matt och trött efter säsongens första match. Brukar bli det. Varför bryta en tradition liksom?

Tur de har lite tid på sig att få in ”gunget” i spelet, innan det drar igång på riktigt menar jag.

Skulle vara intressant att se hur truppen ska se ut i slutänden också. Saknade som sagt ett par tre spelare men å andra sidan, det kanske finns fullständigt legitima skäl till att de inte var där?

Tja, vad vet jag? Inte så särdeles mycket när det gäller truppsammansättning faktiskt. Får väl göra som alla andra fans då… vänta tills det blir officiell presentation av truppen.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s