Svenska pressen missade youtube-fenomenet helt och skrattar man i drygt två och en halv timme så äts STORA påskägg med gott samvete sen…

Har svensk media totalt missat Jeff Dunham? Visst, TV4 gjorde en intervju med honom, men sen då? För övrigt såg jag inte intervjun direkt, jag försökte titta på deras hemsida men med alla övriga rörliga bilder på deras hemsida så blev det rätt segt så jag gav upp efter tio minuter.

Googlade. Hittade bara bloggar och forum som skriver om Jeff Dunhams besök i Sverige. Inget annat. Det verkar viktigare att skriva om halvkända svenskar som tjafsar med varandra om vems utseendefixering som är värst… *suckar o skakar på huvudet* Jisses!

Å andra sidan är jag en aning partisk, eftersom jag anser att Dunham är helt otroligt rolig så…

Jag var där. Och det fanns åtminstone en fotograf med ett maffigt teleobjektiv som kröp omkring och fotade, men var han kom ifrån vet jag inte.

För övrigt var det en helt fantastisk show, jag skrattade så jag fick ont i både magen och ansiktet (jobbigt att ha mungiporna uppe vid öronen i två och en halv timme plus…) Den enda nackdelen var att inte Melvin var med, han är cool.

”Well Melvin, do you have any powers?”
”Yes! Mmm ahaa”
”Like what?”
”I can fly!”
”How far?”
”How… far can you throw me?”

Men. Som sagt. Svensk medias bevakning på en av världens mest kända buktalare, som har miljoner fans runt om i världen, är en aning pinsam eller åtminstone fasligt fattig. Å andra sidan är det ju det faktum att fansen faktiskt dyker upp till showen, som räknas, men det måste nog kännas en aning nesligt att det liksom inte uppmärksammas mer i pressen.
Märkligt tycker jag. Och fler med mig. Vill ni läsa en riktigt bra recension av showen så kolla in här –> Sveriges Magi-Arkiv

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Annonser

One Comment on “Svenska pressen missade youtube-fenomenet helt och skrattar man i drygt två och en halv timme så äts STORA påskägg med gott samvete sen…”

  1. […] fick en märgis och kex. Så när hon kom hem mitt i natten hade jag somnat! Vart hon hade varit? I Långtbortistan för att kolla på den dära “jordnötskillen”. Hon hade visst lite ont i magen när hon åkte därifrån men hon var glad! Och så luktade hon […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s