Gårdagens ord var pinsamt, VHC spelar skitdåligt, domarna glömmer matchen o tänk om de kunde lyssna nångång

Nä, det räckte inte hela vägen fram till seger. Å andra sidan spelade VHC så kladdigt, slarvigt och oinspirerat så hälften vore nog. Inte för att Nynäs var så fasligt mycket bättre. Men deras passningar hamnade på rätt adress. Det gjorde inte VHCs.
Att inte coach satte in #24 ser jag som anmärkningsvärt. En duracellkanin på skridskor var precis vad laget behövde. Nu åkte mer än hälften omkring och såsade som ena jäkla söndagsåkare. Det fanns ljusglimtar, visst, men att en fjärdedel av laget jobbar häcken av sig och sliter hjälper föga när medspelarna åker omkring och tänker på annat.

Och ska vi prata domare så… *skakar på huvudet* Det var samma stolle igen. Han som yttrade de här orden:

Att han sen rackar ner fullständigt på “by-lag” som VHC och kallar de för skit, ja då funderar jag på om han är född mitt i city och aldrig sett en ko… *ler lite* Eller nåt. Linjedomaren som stod bredvid när huvudditot sa det, visade tydligt att han tyckte det var ett pinsamt uttalande.

Och han dömde värre än vanligt. Nej, jag skyller inte slutresultatet på matchen på domaren, VHC spelade inte tillräckligt bra igår kväll. MEN! Att VHC bytte spelare i utvisningsbåset och domaren själv verkar lida av ett mindervärdeskomplex som är större än Globen, det är en annan sak.
Nu var det inte bara VHC-spelare som åkte ut för konstiga grejer, Nynässpelarna fick sin beskärda del de också.
Att dessutom ”glömma” komma tillbaka efter periodpaus…. Kom igen! Pinsamt eller nåt….
När huvuddomaren sen hotar med att börja ”rensa rejält i båset” för att en av spelarna yttrade sitt missnöje (inte direkt till domaren, spelaren skrek i ren frustration) då börjar det bli rent av larvigt. Och ytterligare ett snäpp upp när en VHC-spelare måste hålla honom tillbaka, domaren alltså, då är det mer än löjligt.

Nä, ska VHC ta en plats bland topp fyra får de ta sig i kragen och börja spela enkelt. När ska de fatta att det inte behöver vara snyggt?! Så j-vla trist att se dessa ”tjuuuuusiga” åkningar längs isen och ”snygga” bakåtpass som hamnar åt he-te…

Börja kommunicera så går det nog lättare. Komplicera inte det hela. Enkel klapp-klapp-hockey. Skjut allt på mål. Ta returerna. Och snacka med varandra. Just ja, det har jag redan skrivit, men det tål att upprepas. Det var fasligt tyst på isen igår.

I båset var det desto mer liv. Även på läktaren var det liv och rörelse. En, vad jag förstår, nynässupporter av modell äldre skrek på domaren så jag trodde han skulle trilla över staketet så arg han var… Dagens ord – pinsamt. *garvar*
Det jag gillar med boysen är att det, trots frustrationen hos en del spelare, finns krigare, det finns de som håller humöret uppe och det finns de som är lyckliga fast de står i båset och inget hellre vill än att kliva ut på isen.

Nästa hemmamatch är inte förrän den 20:e…

Skönt i alla fall att det verkar ordna sig nu när webredaktören för klubbsidan är puts väck. Det finns rätt mycket att säga om just den saken men just nu låter jag det vara. Orkar inte slösa energi på det så här på en lördagkväll… 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

2 kommentarer on “Gårdagens ord var pinsamt, VHC spelar skitdåligt, domarna glömmer matchen o tänk om de kunde lyssna nångång”

 1. rormok skriver:

  Att du alltid ska gnälla på domaren. om det var hemmamatch för er, så måste du förstå att han inte vill åka annat än tunnelbana för att göra det han får betalt för.
  (Ny adress: http://vvsaren.wordpress.com)
  Ha det bra
  😀

 2. vhcbloggen skriver:

  Hehehe! Jao, det är sant… Kanske han vill bli hämtad i helikopeter nästa gång då? 😉 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s