VHC i Alltvåan, NVP antyder hyckleri hos VHC, Hasse Brontén gör mig sömnlös och LHC knäckte HV typ…

Jajjemän! ”Lillis boys” fixade seriesegern i tvåan så nu är det Alltvåan som gäller. Tre matcher innan jul, men det blir nog bra. Motståndet är Rimbo (borta) och sen Sollentuna och Norrtälje hemma. Svårast blir nog NIK men Rimbo vette tusan, de kan smälla till de också. Sollentuna vet jag inget om så det får bli en överraskning… 🙂
goalieOch vem ska man tacka för biljetten till Alltvåan då? Nä… inte VEM, vilka… Hockey är ju en lagsport som bekant, men den här killen gjorde mycket för laget (även Nypan så klart, är man målis i VHC får man spika igen, och det kan de här killarna! 😀 )

Vad som hänt med VHCs klubbsida vette fan, gästboken är rensad, gamla nyheter skrivs in som nya och återigen söker man efter ”hjälpredor” till ”webbredaktionen” (bara ordet får mungiporna att dra sig uppåt).
Sen tyckte jag det var rätt skoj att läsa om VHCs ordförande som försvarade fredagspuben i samband med matcherna, trots den strikta alkoholpolicyn. NVPs reporter ifrågasätter om det inte är lite hyckleri, strängt alkoholförbud kontra fredagspub på A-lagsmatcherna? Ordförande svarar då följande:

”Det finns snart sagt inte en idrottsförening, åtminstone inte på toppnivå, som inte har fullständiga rättigheter. Ändå har de föreningarna en policy där man tar avstånd från alkohol och droger.”

Okej, ett – är det inte hybrisvarning om man räknar VHC som en förening på toppnivå? Två – så eftersom det är fler som hycklar så är det helt okej att också hyckla?

När det dessutom visat sig att det är fler personer i publiken på tisdagsmatcherna, är det inte då en aning onödigt att sätta sig i en sån situation? Okej, tanken är god, men för att vara riktigt riktig, skriv om policyn då. Skriv att spelare, ledare och övriga berörda i klubben, som är under 18 år, inte får nyttja alkohol eller tobak. Vad gäller droger borde det vara så självklart att det inte ens behöver skrivas (men tyvärr är det ju inte så)

Jäklars vad det är tröttsamt att drömma om komiker… Visserligen en trevlig dröm, även om han i drömmen, inte riktigt såg ut som han egentligen… Men som sagt, det gjorde inte så mycket, vi hade väldigt trevligt… 😉 Vem det var? Den här killen…

Nog för att jag inte ens gillar Jämtin men huuuur skönt var det inte att få köra över HV? Japp, jag erkänner, ES-laget nummer två heter Linköping. Först och främst är det ju Brynäs mitt hjärta klappar för men LHC kom som ”underdogs” och jag är en sucker för såna… Och med tanke på hur HV-fansen (åtminstone vissa av de) beter sig så känns det nästan lika bra som när BIF slår de *flinar*

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

One Comment on “VHC i Alltvåan, NVP antyder hyckleri hos VHC, Hasse Brontén gör mig sömnlös och LHC knäckte HV typ…”

  1. rormok skriver:

    Jaha, det var en mardröm 😆


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s