Skarpans egen domare retar gallfeber på VHCs coach, #10 håller vad han lovar och ordet för kvällen var pinsamt

Inte samma domare som förra gången, men jag undrar om de inte är kusiner eller nåt, för de har samma dåliga j-vla syn! Visst, ju längre matchen led desto fler visningar var befogade, men första två perioderna var fasen mobbing!

Skarpan spelar som vanligt ryck och slit-hockey, hög klubba, fusk och skådespeleri. Vilket är jättesynd tycker jag, för utanför isen verkar det ju vara helt normalt funtade killar… 😕 Mycket märkligt vad lite is och ett par skridskor kan göra för personligheten…

Två bortdömda mål blev det också, ett för vardera lag så det var väl ”rättvist” men när VHC-spelarna byter i utvisningsbåset och inte i avbytarbåset, då är nåt galet. Så illa spelar de inte! Däremot är vår nye spelare antingen väldigt flexibel och anpassar sig efter motståndarnas spel eller så är han värvad från just Skarpan…

Ärligt. Domaren plockade konsekvent ut en spelare så fort vi fått in en från avbytarbåset och tyvärr var det väldigt ofta för att Skarpans Skådiselit hjälpte till så det stod härliga till. Scenskolan nästa?

Men första perioden måste fasen vara historiens märkligaste, VHC tre spelare, Skarpan 6 (eftersom de tagit ut målvakten)… Vem vevar iväg en puck och sätter kvällens första kasse? Nykomlingen #17. Helt sjukt! 😀

Sen duggade utvisningarna tätt. Stackars domarn blåste ju sönder sin fina pipa nästan! Tyvärr lyckades en åskådare ordna så vi fick ett matchstraff 😯 Hur fan tänkte du nu domarn? Mannen skrek visserligen ”Åk hem med dig!”
Inget obscent direkt… Lite fingertoppskänsla hade ju inte skadat.

Coach skrek sig blålila över den där tomten med visselpipa och undrade om han var både blind, döv och dum i huvudet. Sen fick en av linjemännen hybris också och skrek åt ass.coachen att om han inte slutade (med vad det nu han gjorde 😕 ) så skulle han få gå in och duscha…
Vet med mig att coach har bättre lycka med att få sin nya hund att komma på kommando när han ropar, domarn var inte lika väldresserad tyvärr… Det tog honom nästan en hel period innan han vågade sig fram till båset. Och även då viftade han undan coach med orden ”Vi kan ta det efter matchen”

Det såg darrigt ut på slutet, nervöst oskarpa bilder, frenetiskt malande på tuggummit som för länge sen tappat halva smaken av melon och en klump i magen som kan liknas vid en hockeyhjälm i storlek. När sen det avgörande målet kom, 3 – 2-målet, då släppte allt! Det var så fint! Och det var en helt fantastisk känsla att fylla kroppen med glädjebubblor i rosa å grönt (hmmm… näe, jag har faktiskt inte druckit nån whiskey idag, även om man skulle kunna tro det… *flinar*)

Inför tredje perioden hade #10 lovat småkillarna utanför omklädningsrummet att han skulle göra mål i nästa perre. Jag sa till honom att nu hade han ju faktiskt loooovat. Han log så där som bara han kan och sa lite halvt skräckslaget: ”Jaaa, jag vet!”
#13 gled så i slutet av tredje perioden fram mot mål, #10 hängde på upp. Plötsligt börjar #13 svänga höger och jag undrar vad i hela friden han håller på med? Han kan ju inte göra mål om han är bakom målet? Nej, det kan han inte, han passar bakåt till #10 som sätter pucken i mål… Lagspel, lugnt och metodiskt så blir det bra. 🙂
När det var dags för det vanliga ”tack-tjong-med-handsken-vid-båset”-rejset så boxade #10 till mig lätt på armen och sa: ”Vad var det jag sa!?” 😀
Just det, den killen håller det han lovar.

Något kryptiskt tillägg….

Sen måste jag bara påpeka att om man bestämt hävdar att man minsann är utbildad i konflikthantering, då ska man jävlar i mig ha stake nog att bevisa det också, inte bete sig som en kärring på syjunta. För då kan man lika gärna byta kön tycker jag. Om man ändå beter sig som en kärring menar jag. Pinsamt var ordet för kvällen. Både före och under matchen.
P I N S A M T

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

6 kommentarer on “Skarpans egen domare retar gallfeber på VHCs coach, #10 håller vad han lovar och ordet för kvällen var pinsamt”

 1. Pelle skriver:

  Hade bestämt för mig att Brynäs var kvar i Eitserien i år, men vart tog dom vägen?

 2. vhcbloggen skriver:

  De ligger före Frölunda i tabellen, med två poäng, hur så? 😉 😛

 3. Pelle skriver:

  Fan det svänger så fort i år…

 4. vhcbloggen skriver:

  Jupp… Hawaii-tabell? 😛

 5. Mr Manager skriver:

  ”Skarpans egen domare” ?? Undra vad domaren ikväll fick i arvode från VHC? 😉 Jösses, det var årets sämsta domarinsats.. Vi syns två ggr till i alltvåan.

 6. vhcbloggen skriver:

  Äääääsch då! Det blev ju 4 lika! 🙂
  Arvode från VHC!? Tss! Har väl inte klubben råd med!? 😛
  Halvbra domare är svårt att få tag på i de här divisionerna, bra domare är lika sällsynta som dinosaurier i Skåne…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s