VHC tog fjärde raka trots dålig start, Nynäshamn har en riktig stjärna på isen och coach blir förbannad på sagda Scenskolestudent….

Wow! VHC-boysen är på gång! Gårdagens match slutade 6 – 2 mot förhandstippade Nynäshamn (de ska visst vara bra är det sagt 😉 ) Nä, Nynäs har fått en riktigt sur start i serien men det är inget som säger att de inte kan komma igen senare, sessen är lång.

VHCs första period var riktigt dålig, Nynäs spelade som de ville och kollrade bort boysen så till den milda grad… Där kan vi snacka hönsgård coach. Sura miner blev det i andra perren när VHC trampade upp sig och spelade sitt spel. En viss #20 i Nynäs hade en förkärlek till hakningar och tillslut tröttnade spelande ass.coachen, tryckte upp Nynässpelaren och väste ”Ge fan i att haka mer nu”. Nynässpelaren fick sen skrinna iväg till utvisningsbåset med tungt huvud.

Domaren bör vi nog inte diskutera men det var en av de värre. Tog utvisningar hit och dit (åt båda håll) som inte riktigt var logiska alla gånger. Det verkade som han inte kunde bestämma sig vilken nivå han skulle lägga sig på… Jobbig sits… Sen vägrade han blåsa igång matchen tills supportrarna på ”båssidan” gick upp på läktaren. Men å andra sidan hade han kanske en dålig dag, han och linjemännen kom nämligen några minuter för sent till matchen. Proffsigt värre…

Härlig bild!

Härlig bild!

När VHC väl trampat igång var det svårt att få stopp på de och Nynäs blev mer och mer frustrerade. Publiken stod stundtals upp och klappade i händerna och hejjade. Härligt att se!
Båda målburarna flög iväg, målvakterna blev pååkta, det rycktes i tröjor och tacklades så det stod härliga till. VHC bjöd på fest, var du där?
Lite fajter också, men de bröts snabbt av domarna. En och annan skådis fanns på isen också, Nynäs #11… Vilken kille! Han låg på isen minst tre gånger och ojade sig, blev hjälpt av isen och det var vääääldigt synd om honom som hade så faaaaasligt ont. Hej hopp, nästa byte var han inne och trampade som vanligt. Märkligt. Han passar nog bättre på Scenskolan tror jag… Coach blev redigt trött på den där pajasen och skrek vid nåt tillfälle till boysen på isen att de skulle ”trycka den j-vln ordentligt” nästa gång de fick chansen… Haha!

Och så har VHC kommit på nåt nytt, jag vet inte vem som kom på det men tummen upp för det. Efter matcherna ställer sig laget mot publiken och tackar de. Underbart!

Nästa hemmamatch är den 21 oktober, innan dess spelar de borta mot Salem. Hoppas bara på att de har fullt manskap… Det härjar visst förkylningar och farliga influensor i området…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s