Västeråsfansen visar var skåpet ska stå men Brynäs gör målen och Boorkens comeback visade sig från sin bästa sida

Personligen hade jag ju hellre sett den här matchen utan huvudvärk (och på plats!) men okej, man kan tydligen inte få allt… 🙂

Det började lite trevande tycker jag men sen blev det fart, fight och en sån där ”ojojoj”-känsla. Helt underbart! Hunden tyckte nog inte det var lika kul att bli väckt titt som tätt av ”JAAAAAAAAAA!!!” men han kan inte få allt han vill heller… Å andra sidan har han ju inte valt att leva med en hockeynörd. Life’s a bitch, som en kompis till mig sa när vi gick i skolan. *ler*

Matchens…

Citat: Tornbergs ”Släppa tutten och spela som män” lär ju bli en klassiker.
Mål: Axelsson hjälpte till lite va? Vid Nolanders mål? Tack tack… 😛 Men Brendls kasse… Uj uj, snyyyyggt!
Klack: Västerås utklassade Brynäsfansen å det grövsta. Lite trist faktiskt.
Frågetecken: Det blev svart i rutan. Panik. Strömavbrott. Okej. Frågetecknet uträtat. Tack. 🙂
Utropstecken: Markström! Vilken kille! 😀

Sista perioden, eller rättare sagt sista minuterna i tredje perren såg det rejält tungt ut för BIF. I benen alltså. Eller så slutade de spela helt enkelt. Oavsett vilket. ”Man spelar till signalen ljuder!” Basta!
Fast det kan ju tänkas att BIF-spelarna har mer erfarenhet av sånt här än jag (nääähäää?) så de vet vad de gör menar jag.

Såg en intervju med Ove Molin för ett tag sen och jag kommer ärligt talat inte ihåg vad han sa (ingen som känner mig är förvånad). Han har nämligen oerhört vackra ögon. Wow! *ler*

Måste känts som en bra start för Boorken och hans boys. Håller tummarna för att de orkar hela serien. Men! Dags för nystart, dags för revansch, dags för Brynäs att visa var skåpet ska stå! Nu kör vi vidare mot ES!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Annonser

2 kommentarer on “Västeråsfansen visar var skåpet ska stå men Brynäs gör målen och Boorkens comeback visade sig från sin bästa sida”

 1. Peter skriver:

  Tungt för Brynäs? Nja jag var på plats och i de två första perioderna var det komplett utspelning. Med lite skärpa hade Brynäs kunnat leda med 8-0. Det syns att det är stor skillnad i kvalite på lagen. Enda gången VIK tilläts komma in i zon var när BIF började spela lite VÄL elegant och skulle dribbla sig ut ur egen zon som sista gubbe. Att sen BIF faller tillbaka i gamla ovanor och slutar göra sitt jobb, ska man inte dra för stora växlar på.

  Jag gick för övrigt hem efter 2 perioder, alldeles för kallt denna kväll i Läkerolen!

  VIK-klacken sjöng bra ett par gånger det medges, det var kul att lyssna på dem. Bra gjort att sjunga som mest när det står 0-4 och spelet är fastnaglat i egen zon…. men å andra sidan fanns det inte mycket för Brynäs-fans att hetsa upp sig över heller. BIF var helt enkelt alldeles för överlägsna.

 2. vhcbloggen skriver:

  Det kanske var signalerna från Gävle till Värmdö som var långsamma då? Och inte BIFs spel? 😛
  Men? Hade du inte ett par thermobrallor i beredskap? 😉
  Nästa drabbning på fredag, då blir det rejäl fight! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s