VHCs första mål satt långt inne men sen gick nästan som på räls i Alperna och domarn kunde nog behöva gå om sin kurs för han måste sovit på lektionerna…

I första perioden sov nog båda lagen tror jag… Första målet kom för VHC, men jäklars vad det satt långt inne! Jag tycker det ser bättre och bättre ut på isen. Men en grej, självinsikt. Jag tjatar, jag vet, men det verkar väldigt svårt att se att de misstag man gnäller på lagkamraterna, gör de själva i nästa byte. Självinsikt var det ja.
Och visst, jag är inte inne på isen, jag spelar inte ens hockey och vad värre är; har aldrig gjort det heller! Så vem f-n är jag att komma och ha åsikter? Eller hur var det nu…? 😉

Måste ge en stor eloge till vår underbara målvakt. Vilken kille! Vilka räddningar! Och vilken blick för spelet, helt underbart att se. 🙂

Verkar som killarna insett allvaret nu (bättre sent än aldrig, right?) Att det är dags att fightas för platsen i tabellen och fortsatt spel i tvåan. Det är liksom en annan känsla på nåt sätt.

#9 var tillbaka på isen. Tack för det! Vilken fighter!
#14 gjorde riktigt bra ifrån sig, #8, 20 och 24 likaså. ”Surmulen” #19 har nog ätit gladpiller eller nåt, för den där buttra minen som han alltid brukar bära omkring på, den hade han nog glömt hemma idag tror jag. Riktigt kul att se honom på isen (spelmässigt också).

Båsmålis (#25) stod och såg lycklig ut trots att han inte spelade (kanske därför? Rykten säger att han vill lägga av).

Coach sprang som vanligt fram och tillbaka, skrek, svor och spottade. Halkade litegrann också emellanåt, men det livade ju upp stämningen lite.

Salems #10 var enbart pinsam med sina små dykningar och filmningar och VHC-spelare åkte ut gång efter annan (dock inte bara pga #10 och inte bara efter ”orätta” domarbeslut).

Domaren ja… Kom från division 3. Personligen hade jag gärna sett att han stannat där, för han var riktigt riktigt dålig. Men å andra sidan, det finns ytterst få (om någon) bra domare i de här divisionerna. Det är både pinsamt och sorgligt. För hur ska domarkåren och spelarna utvecklas när det ser ut som det gör? Det kändes som han blåste för allt och lite till. Tex åkte en VHC-spelare ut för hakning. Varför då? Jo för att en Salemspelare tog tag i och höll fast hans klubba… Eh? Va? Kom igen domarn! Nä, håll dig till de lägre divisionerna eller ännu hellre, gå om kursen! För som hemmalag har vi rätt att byta spelare efter att bortalaget ställt sina spelare på isen, inte tvärtom.

Matchens domarcitat (till coach): ”Hörrö! Det är okej att du skriker. Men svär inte”
J-a tomte!
Matchens roligaste: Salemspelaren som blev utvisad (samtidigt som en VHC-dito) och blev sååå arg att han slog klubban i plexit, vilket resulterade i att han således inte kom in i utvisningsbåset. Haha!
Matchens drama-queen: Salems #10 (axelskadad och dittvingad att spela) som slängde sig titt som tätt och i sista ”showen” inte ens kunde bestämma sig om han hade ont i ansiktet, armen eller mellan benen… Nolla!

Nä, det är för sent för sånt här…. Kanske blir mer imorrn… Men i alla fall…

Såååå skönt med seger!!! 4 – 2!! Tack som attans killar!! Nervpirrande in i det sista och sista målet… Gaaaah! Vackert med pucken som bara gliiiiiider in i öppen kasse… Sweeeet!!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s