Sjukt irriterande att bli sjuk (igen!) och om man spelar hockey i Tjottahejti blir man framgångsrik i lingonligan?

Skumt hur kroppen fungerar egentligen… Igår på dagen mådde jag bra, kom hem och började må lite sisådär…. Kollade om jag hade feber, 39! Eh? Va? Hur i hela?

Jaja, skit i det. Det är bara proppa i sig vitlök, Ibumetin och vatten så löser det sig va? 🙂

Värmdö började gårdagens match med ledning. I sista perioden tappade de visst spelet (eller så råkade de spela i utvisningsbåset igen?) 4-4 blev det till slut. Suck….

Att försöka kolla på Salems hemsida om det finns några referat är ju bara glömma, verkar inte vara mycket som händer där. Är det så att det hänger ihop? Framgång och publikstöd?
Kolla topp 3 i tabellen.

Visby / Roma
Nynäshamn
Sudret HC

Att Gotlandslagen ligger där de ligger kanske inte är så konstigt, oavsett vilka utländska värvningar de gjort till säsongen? Kolla hemsidorna, vilket drag, vilket engagemang runt lagen! Och enligt rykten, så ”är det inte så mycket annat att engagera sig i där på ön, på vintern”. Vad vet jag? Kanske är det så, kanske är det det som behövs. Att man bor i Tjottahejti där enda vinternöjet är hockey eller snöbollskastning? Nynäs är det lite ”sämre” med, men ändock en uppdaterad hemsida som visar på engagemang även runt klubben. Räknas Nynäs som Tjottahejti förresten? Kanske inte, men ni hajjar va? Värmdö ligger alldeles för nära stan för att bli bra om min teori stämmer. *garv* Men Salem då, som ligger sist. Är de bara dåliga ändå?

Ligger det nåt bakom dessa topp 3-lags framgång? Att de känner stödet från fansen och därmed kämpar lite till? *rycker på axlarna* Värmdö har inte många fans vad det verkar, men de börjar bli fler och, desto roligare, mer engagerade på matcherna! Det är sååå kul att se! 😀 Mer sånt! Mer liv på läktaren! Mer inlägg i gästboken! Mer av… tja… allt! 🙂

Nån av killarna hade yttrat sig när coach, redan förra matchen innan det var helt klart, sagt att Alltvåan var körd att; ”Men det är ju skitbra, då kan vi köra i fortsättningstvåan och sopa banan med de så vi tar oss till ettan redan nu”
*ler* Det är ju bra med ambitioner och idén är inte helt uppåt väggarna faktiskt. Var det så han tänkte coach? När han sa att det var kört, trots att vi hade en teoretisk chans att ta oss till Alltvåan? Att satsa på att vinna fortsättningsserien och ta oss till ettan på en gång? Jag vet inte, men den som lever får se. Just nu känns det som jag inte gör det…. Lever alltså… 😛 Febern har visserligen redan gått ner lite till 38,4 men det kanske beror på den där tabletten jag tog förut? *ler o hostar*

Två matcher till den här månaden sen är det uppehåll till gud vet när…

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s