Boorken gör dubbla klipp, nästa sesse blir det derby mot Nacka och det är tydligen skillnad på värk o värk…

Boorken gör det igen och dubbelt upp. Tränare för Almtuna igen, med lön från både BIF och nya laget, dessutom föreläsare. Ka-ching ka-ching! *ler* Ska bli spännande att se hur han hjälper Almtuna och hur långt upp i tabellen de tar sig. Just nu ligger de på en trettondeplats med bara tre poäng.
Men som sagt, får Boorken en lucka får han gärna komma till VHC och dela med sig av sin visdom. *ler igen*

Nästa säsong kanske det blir derbyn, VHC – NHK. I alla fall om NHK fortsätter som de gör nu. De ligger på åttonde plats i div.1-tabellen, 2 poäng bakom Skå (som ju blev uppflyttat denna säsong).
VHC ligger också på en åttondeplats men det är tight i tabellen, både över och under strecket. 🙂 Match mot Hanviken / Tyresö på fredag och sen Sudret på söndag. Dags att be några böner till Marginalguden redan nu? För nu är det dags att VHC, inte bara spelar bättre, utan att de får lite flyt också! 🙂

Hmm, är det skillnad på huvudvärk och värk i huvudet? För jag tog en tablett för ett par timmar sen, men jag har fortfarande ont… 😕 Skumt. Alltså, normalt när jag har huvudvärk så beror det ju inte på ”yttre påverkan”, idag beror det på det (blev skallad av hunden igår, han kom i 130 knyck utan att stanna, rakt i skallen på mig… vingligt värre).
Men varför funkar det inte då? Skallebank som skallebank liksom… 😕

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s