Änglaguld i Göteborg, Brynäs-ledningen kanske gjorde bort sig och Värmdö ska nog bli topplacerade ska ni se!

Haha, undra varför det är så tyst om Allsvenskan i fotboll just nu. Här på jobbet i alla fall… bland alla bajare och gnagare… Mycket märkligt. 😉 Blåvitt tog guld. Nu är det alltså bara för BIF och VHC att spela upp sig så det blir förstaplaceringar i deras tabeller också. Häpp! Plättlätt liksom! *garvar*

Brynäs vann hockeyfesten mot Mora, det går framåt och uppåt alltså. Om det nu blir så, hypotetiskt alltså, att BIF tar hem guldet den här säsongen. Blir han frälsare då? Östblom? Och Boorken glöms?
Det verkar redan som BIF vill glömma honom genom att sätta käppar i hjulet för en karriär i årets ES. Hoppas verkligen att han får ersättning från BIF, för att inte jobba. Nu ligger det ju säkerligen mer bakom den här historien än vad som skrivs i tidningarna och de enda som vet precis alla sidor av historien är ju de inblandade. Men att behandla Leif Boork på det viset, att vara så extrem att man låter honom skriva på papper att han inte får jobba med hockey (i princip… Varför skrev du på Leffe?) Det, är i det närmaste en skandal. Hade BIFs ledning visat större prov på rakryggad hedersknyffelhet hade det varit en annan sak. Nu kryper man ihop och trycker till, bara för att man kan. Fegt. Och fel. Tycker jag.

VHC då? Jo, de spelar mot Åkers på tisdag. Borta, så det finns inte en chans i h…. att jag följer med. Deras ishall borde förpassas till värmestuga i yttre Sibirien eller nåt… *hutter*
Sen är det tre hemmamatcher på raken! 😀 Salem, Hanviken/Tyresö och så Sudret. Salem ska bli kul att se, de har vi inte mött tidigare. De blev uppflyttade denna säsongen.
Ett litet (tjat)tips… Underskatta aaaaaldrig ett lag! Hör ni det nu era knallkorkar? 🙂 För det verkar ju vara det som inte stämmer, det är iaf den känslan jag får. Förra säsongen var det självförtroendet som inte fanns, nu verkar det finnas för mycket. Visserligen är det ju bra, men det får inte bli nonchalant.
De spelar ju så bra klapp-klapp-spel, varför krångla till det då? Jag har inte fattat det riktigt. Varför det ska se så snyggt och fränt ut. Ett rakt, direkt spel är fasen det snyggaste som finns! De där långa åkningarna över hela isen blir lätt lite trista (och inte är de särskilt fotogeniska heller 😉 )
Jag tror som sagt på VHC, för jag vet att de kan, det gäller bara att de hittar balansen. Mellan sitt spel, sitt självförtroende och sin attityd. Det kan bli hur bra som helst med lite ödmjukhet och en hel drös av j-lar anamma! *ler brett*
Okej, inget SM-guld till VHC (än) kanske, men väl en topplacering i Alltvåan.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s