Värmdö HC spelar så dåligt att jag blir förbannad och Brynäs är lika goda kålsupare som ett division 2-lag…

Dagen efter. Och jag är nästan fortfarande förbannad. J-a skitungar! De kan ju!! Varför gör de inte det då?! Spelar hockey menar jag. Visst, jag ska inte säga att precis samtliga i laget spelade rötet, men majoriteten gjorde det. Sen var det en handfull spelare som blixtrade till, kämpade, försökte och åkte skridskor. Resterande stod still, tittade, slängde iväg slarvpass och glömde helt bort att det ska vara kul att kämpa till sig en seger. Resultatet?

2 j-a 8!! Nu går det ju inte att skylla precis allt på målis, men han är bättre än att släppa in 8 mål. Hälften skulle han tagit, men som den gode samarit han är så gav han bort målen till Nynäs. Oerhört frustrerande att se. Lika frustrerande var det att stå där och försöka hålla käften. Jag ville skrika på dem, peppa, skälla, uppmuntra, men jag tror inte det varit så poppis hos coach faktiskt. Dessutom hade jag fullt sjå att hinna med i alla tacklingar på isen. Det var vissa situationer som blev riktigt bra bilder, men annars var det mest bara tråk. Jag underlät mig faktiskt att ens ha kameran i ”skjut-läge” ett tag, då jag tyckte de spelade så tråkigt dåligt.

Inför varje periodpaus blev jag dessutom häcklad av min gamle livvakt som med ett brett flin konstaterade:
”Det går bra för Brynäs hörrö! Hahahaha!” *morr*

När jag kom hem upptäckte jag att de lyckats förlora mot Frölunda i Scandinavium. Allsvenskan nästa? *ler*
Nejdå, jag tror på Brynäs och jag tror på VHC. Men det känns tungt, även för mig som supporter att se förlust efter förlust trycka ner boysen allt längre ner i skridskorna. Det vänder, det går över, det blir bättre. Men just nu känns det skit att vara supporter till dessa två hockeylag. Jag är besviken på VHC för jag vet ju att de kan så mycket bättre. Jag är ännu mer besviken på BIF, för de är proffs och har betalt för att spela ES-hockey. Å andra sidan kanske de måste ”av-Boork-ifieras” först, innan de kan spela igen? Vad vet jag? Men tydligen spelade även de ”Hawaii-hockey”. När är det slut på det dåliga självförtroendet, vad måste till för att de ska fatta hur bra de är? *rycker på axlarna* Och det gäller inte bara BIF, VHC har precis lika mycket att jobba på. *ler lite*

*kollar föregående inlägg* Sat… did I jinx it? Nä. Med det var ju för tusan en profetia som visade sig bli sanning… Ska låta bli med sånt. Så från och med nu kommer VHC att vinna sina resterande matcher i år. Basta! Hör ni det nu? Era knallkorkar!? Vinn för i h…..!!! Ni vet ju hur det ska gå till. Skjut på mål, klapp-klapp-spel och mungiporna vid öronen! #10 brukar ha det, men igår var han förbannad. Coach surnade till och lagledarn gick helt sonika därifrån.
Men som sagt, vissa av spelarna klev uppåt och framåt trots allt. Men hela laget måste ju jobba åt samma håll, annars går det som det gick igår, åt he-te.

Nästa match är på fredag. Mot Skarpan. Revansch nu boys! Kom igen!
Jag vill ha såna där rosafärgade glitterbubbliga happysprakstomtar studsande i magen igen! OOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Annonser

2 kommentarer on “Värmdö HC spelar så dåligt att jag blir förbannad och Brynäs är lika goda kålsupare som ett division 2-lag…”

  1. Gloom skriver:

    Du passar la’ på att se Brynäs ofta nu i år… det lär dröja många år innan det blir Elitseriehockey i Gefle igen!!! 😉

  2. vhcbloggen skriver:

    Mooooahahaha! Vänta du bara! BIF kommer igen! 😛
    Edit; Välkommen tillbaka förresten, det var länge sen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s