Visby Romas tränare bedrar sig å det grövsta o Värmdös A-lag har drabbats av totalt hjärnsläpp…? Eller?

Ack så han bedrog sig, André Lundholm (tränare för Visby / Roma). Visst, en värdemätare kanske, men knappast nåt större hot mot gotlandslaget. Det är nästan pinsamt att skriva ut siffrorna… 9 – 0… Alltså, boys, vad tusan hände? De spelade ju sååå bra, det har gått åt rätt håll och så bara *poff* Tvärnit rakt ner i backen, va?!

Men okej, om det var en värdemätare, så måste det ju innebära att det är V/R och VHC som slåss om platsen till division 1 till slut.. hrmm… Joooo, men kom igen nu! Lite positivitet tack! Med tanke på hur bra de spelat tidigare så hoppas jag att det var nåt slags tillfälligt hjärnsläpp hos boysen som gjorde att de inte spelade hockey ikväll. Det kan de nämligen inte ha gjort. För spelar man hockey, förlorar man inte med 9 – 0. Sååå inåt h…. bra kan inte V/R vara!

Nåja, Sudret imorrn… Hehe… Stackars de! 😉

Nä… klockan är redan alldeles för mycket för länge sen. Det blir så när man lämnar jobbet halv fem och fortsätter med det ideella (nästan lika viktiga) när man kommer hem…. Man å man, ”när jag” menar jag ju. 🙂

Gonatt folket!

Andra bloggar om: , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s