VHCs andra förlust får mig att undra vad som är viktigast, mål eller snygghet? ;P

Mäh! Vadå 3-1 till Österåker?! Som sagt, i och för sig är det ju bättre att förlora träningsmatcher än när det verkligen gäller, men ändå! Imorrn vill jag se omvända siffror mot Ormsta (eftersom det ju är bortamatch 😉 )

Ska bli oerhört intressant att se vad de pysslar med därute på isen. Glider de runt och ser balla ut bara? Det kan de ju göra efter matchen! På isen är det skitsamma hur de ser ut, de ska göra mål! Inte se bra ut! *ler lite* Ni hajjar va?
Nu vet jag ju inte vad skottstatistiken blev i gårdagens match men i den mot Norrtälje vann VHC skotten i sista perioden. Det visar ju på att de vill (och att de har fattat att det inte blir några mål om man inte åtminstone skjuter pucken i den riktningen).

Satt och kollade på matchen mellan AIK och Almtuna igår. Eller ja, jag växlade mellan den och Cops… En riktigt tight match och det var intressant att se hur de spelade. Det var slarvpass och ingen kommunikation ibland, men de sköt på mål i de mest konstiga vinklar och de var jädrigt ihärdiga framför mål. Som det ska vara. Det behöver inte vara snyggt, bara det blir mål liksom.

Så, morgondagens taktik klar alltså. Disciplin, o-ballt skrinnande på isen och alla puckar på mål. För som målvakt är det jäääääkligt jobbigt att få jobba hela, hela tiden med att blockera skott. Vilket i sig innebär att han tillslut blir trött i både kropp och knopp. Ta-da! Misstag görs och puckarna går in.
Alltså, vinst imorrn boys, annars…. *flinar*

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s