Operadivan död, Sudrets amerikaner lär sig hamra, Månssons prat får efterspel o Boork ska tygla Brendl

Om jag fortsätter på musikspåret så, till skillnad från de flesta Idol-deltagare, har en av musikens giganter gått bort. En diva av största mått, med en röst som… tja… bär över kontinenter. *ler* Så filosofiskt det blev… 🙂 Jag och mormor brukade sitta, i varsin fåtölj, med slutna ögon och bara njuta. *paus* Fy vad jag saknar henne!


Vad händer i hockeyn då? En gammal VHC-spelare byter klubb, från Trånkan till Haninge (ville han inte spela med #10? 😉 ) Enligt rykten byter han för att han kommit ihop sig med lagledningen. Det skulle ju vara trist om det var så, men det vet man ju hur det är med rykten… eller hur?Förövrigt tror visst, åtminstone en NHK-anhängare att VHC spelar i division 3 nästa säsong. Tss! Ursäkta mig, men hur fel kan en människa ha egentligen? 😛Sudret HC har nu kontrakterat ”sina” två amerikaner. Lite kul att en revisor och en civilekonom från USA drar till lilla Sverige, spelar division 2 hockey och omskolar sig till bygglärlingar… 🙂 Hampton har fått skola om sig till back och ska tydligen vara riktigt ”jobbig” i sarghörnen (staghörnen stod det iofs i artikeln, men det lät fel tyckte jag…) Får hoppas att de lär sig långsamt och fortsätter skicka iväg pucken snabbt utan att tänka allt för mycket. Eller också blir hela laget mycket snabbare… *svär* Blir Sudret tuffare att möta den här säsongen? 😕 Äsch, det är lika bra att VHC får likvärdigt motstånd så de får några genomkörare den här sessen… Trots bristen på transatlantiska spelare i truppen. 😉

Månssons ”fyllefadäs”, där han hotade en kvinnlig polisaspirant, får rättsliga efterspel. Han kommer åtalas för hot mot tjänsteman och straffet kan bli fängelse. Nu tvivlar jag ju starkt på att han får sitta i buren (annat än ”skämsboxen” i diverse hockeyarenor) men ett mindre bötesbelopp lär han nog få. Att dra paralleller mellan Månssons idioti och Bapupas dito går knappast, men för Gefles Bapupa blev det väl… eh ingenting tillslut? *googlar* Jodå, samhällstjänst och gruppterapi… Alltid nåt?

Brendl + Boork + Brynäs = Topp eller Flopp? Det låter på pressen som om Boork och Brynäs skulle få problem med nya värvningen Brendl. Visst, han har gjort oövertänkta grejer (som att gå ut på krogen dagen innan en viktig match) men med Boorkens ledning blir det nog bara bra tror jag. Klubb nummer 13 för tjecken, otur? Personligen har jag 13 som lyckotal så… *rycker på axlarna* Är det dags att ta hem guldet till Gävle igen? Ja.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s