Boorken rör om i hockey-Sverige o stora egon får sitta på bänken om det inte passar?

Boorken Boorken. Alltid med nya grepp, alltid någon som förvånat höjer ögonbrynen och undrar om det är riktigt riktigt. För även om det inte står så i artikeln så gissar jag hej vilt på att det är så. Däremot undrar jag om de spelare som stundtals blir bänkade, verkligen blir så upprörda som det låter i texten. De som tränat och spelat för Brynäs tillsammans med Boork borde väl vara införstådda med vilken sorts ledare han är. Han gör så. Punkt.

Ett smart drag att gå ut i tidningen med det också. Eller ja, det var Sportbladet som avslöjade det men hallå kom igen. Var det inte en liten Gävle-fågel som viskade i örat på nån reporter? 😉

Spelare med (för) stora egon som kanske blir sura om de inte får spela samtliga ES-matcher får nog som sagt tänka om. Är det inte bättre att vara i sitt esse varje match istället för att göra några skitmatcher för att man är trött och sliten? Visserligen kan en spelare göra skitmatcher ändå, men det är snällare mot kroppen också och de ”håller” längre på så sätt. Är inte det något att eftersträva? Dessutom borde det också generera i en högre växel när man väl får spela, när man är utvilad och stark.

Ja, Boorken har rört om igen. Nu är det bara att se om resten av hockey-Sverige följer efter eller rullar på i gamla hjulspår…

Det är antagligen för att jag är brynäsare som jag tycker Sportbladets avslöjande är intressantare än Expressens – Att LHC jagar en finsk VM-hjälte… *funderar* Jo, så är det nog. Heja Brynäs, go Boork o VHC i mitt hjärta… LHC och deras jakt på en, om än välmeriterad, finne… tja, pfft!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s