Teknikens slingriga sladdar trasslar till sig, gympan i skolan knuffar undan annat o jycken är nog en get egentligen..

Meeeeeen!!! Vilken s…. tid det tar!! Vad är det med tekniken idag egentligen? Försökte använda ett av våra egenhändigt knackade program för utvärdering, helt plötsligt var .exe-filen till nyaste versionen puts väck och det var bara den gamla kvar. Okej, försökte med den, gjorde om worddokumentet till pdf… hmmm… bara första sidan kom med.. What the??! Sen var det bildredigering.. Struuuuul! Försöker spara (har försökt i typ en halvtimme nu) och den bara tuggar å tuggar åååå tuggar..! *suck* Andra tekniska prylar har helt plötsligt slutat fungera som de ska och skriker om uppdateringar (som redan är gjorda)… Det är nåt skumt på gång.. Sabotage av konkurrenter kanske? Hmm….

Jycken roar sig själv i alla fall, skönt det. Kanske beror på besöksförbudet jag utfärdade på två av kollegorna? 😉 Ouff! Stångad! Hmm… var det en hund eller en get jag köpte? Det är nämligen inte första gången han stångas.. *garvar*

Och så det här med mer gympa i skolan, det kan ju som sagt diskuteras i evighet och självklart måste man ta bort nåt för att ersätta med gympan.
Bertil Östberg (fp) har ett alternativ som jag tycker låter vettigt.
”–En möjlig väg är att minska antalet timmar för elevens val. Det kan man diskutera, säger Östberg.”
Är man intresserad av något så kan man läsa om det på fritiden och det finns säkert andra ställen än just skolan att fördjupa sig diverse ämnen som kan intressera en ung människa..?

Andra bloggar om: , , , , ,

Annonser

2 kommentarer on “Teknikens slingriga sladdar trasslar till sig, gympan i skolan knuffar undan annat o jycken är nog en get egentligen..”

  1. A skriver:

    Nitro kör med torpedering i sidan när man sitter i den gröna fotöljen. Inte skönt alls. Speciellt inte när han kommer med fart i från trädgården.

  2. vhcbloggen skriver:

    Aj! *ler* Vad är det med våra hundar egentligen? 😉 Fick de nåt kärnkraftsbränsle i modersmjölken tro? *garvar*


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s