Rött kort för Bapupa o Nyllets fyraårskontrakt för Caps gör att Bäckis kan mogna i lugn å ro eller spela för BIF igen..

Utvisad? Måste han inte få ett par gula kort innan? 😛 Nä, seriöst då. Jag tror inte han har något att oroa sig för. Trots att jag tycker misshandel (av vem som helst) är en pinsamt patetisk företeelse måste jag säga att det knappast är troligt att han blir hemskickad. Media har stor makt att vrida sådana här frågor i ”rätt” riktning (titta bara vad som händer när barn eller hela familjer hotas av utvisning, då är det bara för vännerna att vända sig till media så får familjen stanna) Har Bapupa tillräckligt många vänner och fans har han säkerligen inget att oroa sig för. I frågan att bli utvisad menar jag.. att han kommer få sitta nån vecka eller en månad i fängelse är ju en annan sak..

Märk väl att det här bara är spekulationer från min sida. Ett tänkbart scenario som troligtvis inte ens kommer bli aktuellt i den här frågan.

Enligt DN är Bapupa nu häktad eftersom han kan störa utredningen om han får tillfälle att prata med sin fru. Det var väl en god idé, särskilt med tanke på den debatt om vittnesskydd som pågår.


Ajdå Bäckis! Nylander med fyraårskontrakt i Caps, då blir det svårt att ta en plats i förstalinan.. Men Wennerholms resonemang om att Bäckis i så fall kan slippa pressen och på så sätt spela in sig i en ”bättre” kedja låter rätt logiskt. Däremot tror jag det kan bli svårt att göra det och risken är att han får stanna i en fjärdelina resten av sin kontraktstid. Om han nu inte, efter en säsong, får rutinen, farten, attityden och spelet att fungera klockrent. Då flyttas han med all säkerhet upp i hierarkin. Oavsett vad som händer, så har Bäckis ett riktigt bra kontrakt som innebär att han kan flytta hem till Gävle och spela för Sveriges bästa ES-lag om det nu skulle skita sig ordentligt därborta. :)Med Nylander, Bäckis och Boumedienne i Caps vill jag mer än nånsin ha en kanal som visar NHL-hockey.. Gaaah!Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Annonser

One Comment on “Rött kort för Bapupa o Nyllets fyraårskontrakt för Caps gör att Bäckis kan mogna i lugn å ro eller spela för BIF igen..”

  1. domare skriver:

    bapupa ska tillbaka dit han kom ifrån, inget snack


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s