Hoppas Lakos floppar, ”Renberg-affären” har gått för långt o dödligt tråkig väg mot underbart mål.. :)

Jisses vad jag är trött!
Kan meddela (för de som inte vet) att resan mellan hemma och Älmhult, är döööödens tråkig! Motorväg motorväg motorväg… Tråååååååååååk! Målet (åt endera hållet) är ju mycket roligare, men resan däremellan hade jag gärna sluppit..

Apropå nåt helt annat.. FBKs värvning av Andre Lakos smäller högt, på pappret. Sen är det väl upp till bevis. Förhoppningsvis floppar han rejält.. *asg*

”Renberg-affären” börjar gå över styr tycker jag.. Renberg säger en sak, klubben en annan.. Vem ska man tro på? Vem vet sanningen? De inblandade naturligtvis.. Och hur många, förutom fansen dårå, bryr sig egentligen ett skit om vem som har rätt eller fel?
Jag vet inte vad jag ska tycka om hela det här, men i nuläget (om jag nu måste ”välja sida”) så ställer jag mig på klubbens sida och väljer att tro på deras version. Renberg trodde säkert han gjorde ett klipp när han investerade pengarna i Obol, sen gick det som det gick och nu känner han sig dum som lurades och skyller således allt på någon annan..? Eller? Vissa människor funkar ju så (har en kollega som är sån..)
Men äh… Jag är ju VHC:are och Brynäsare så vad fasen bryr jag mig för? 😛

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s