Sundlöv snackar igen, skadeskjutet Modo ikväll o själv analyserar jag hej vilt om kvällens drabbning

Solen skiner här på ön, det är varmt och det är helg! 😀 Härligt!

Nu pratar han värvningar igen, Sundlöv. 🙂 De som är klara och de som inte är det (näähää?)
Känns skönt att läsa det han säger i målvaktsfrågan också;
”- Vi har tittat på andra alternativ på marknaden också men Kristan är kvar i diskussionen.”
En liten parentes; Om man söker på bloggar.seRobert Kristan, gissa hur många olika bloggar det dyker upp då? En! Den här.. hoppsansa! *garvar*

De skador som en del Modo-spelare dras med verkar inte vara nåt problem. Åtminstone inte enligt deras ass.coach Fredrik Andersson.
Oavsett hur ”allvarligt” läget är så spelar det egentligen ingen roll för kvällens match. En bra coach möblerar om i kedjor och ”anonyma” spelare kliver fram. Hur som helst ett smart drag av Modo att pusha för skadeläget. LHC slappnar av, spelar inte fullt ut och kan förlora matchen. Å andra sidan tror/hoppas jag LHC är tillräckligt proffsiga (eller cyniska..) för att inte låta sig påverkas av medias rapportering om motståndarlaget.
På pappret ser kanske Modo decimerat och skadeskjutet ut, men skenet kan som bekant bedra. Och det absolut dummaste ett lag kan göra, är att underskatta sin motståndare. Då går det obönhörligen åt he-te….

Även LHC har skadeproblem vad det verkar, men i det här fallet är det inte klart hur många, och vilka, som i så fall missar kvällens match i Cloetta Center. Det kan ju också vara så att det är nån i fjärdekedjan som gått och stukat foten, blivit magsjuk eller nåt annat, och således inte är nån direkt tung pjäs i LHCs laguppställning.

Hur som helst blir det spännande att se hur tränarna coachar. Hur väl känner de sina spelare? Vem funkar med vilka osv.. Sjätte matchen, 3-2 till Modo, nu är det dags att glömma krämpor och det som varit. Full fart framåt bara!
Tror LHC måste börja som Modo gjorde senast. Smälla på direkt, visa var skåpet ska stå, leda matchen och inte ursäkta sig för nåt.
Då hamnar gamle Le Mat i Linköping tillslut.. *ler*

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s