Modo-vinst ger pirr i magen, vi ska vara rädda om grisarna o Brynästalang till NHL eller hur var det nu?

Härligt MoDo! Hann bara se en å en halv period, för jag var ju och åt en massa gott hos svägerskan (fick plåta människor också! Yeay!) Ruggigt grinigt i matchen, lite grishockey, men å andra sidan – underhållande. Jämtins tackling på Timander däremot såg inte så himla kul ut.. Enligt SvD är Timanders medverkan i nästa match osäker, men på Kanal 5 lät det mer hoppfullt, det skulle inte vara några problem för honom i nästa drabbning. Men vem vet? Just nu ser det ut som det gör.. och han såg rätt snurrig ut när han leddes ut från isen.
Även Aftonbladet skriver att det inte är någon fara med Timander (men fler halvsanningar gör ju inte en sak sann..) Boorken i studion.. Han är go! Jag såg iofs inte Steens cross-checking men säger Boork att den förtjänade matchstraff så är det så.. För aaaallt Leif Boork säger är saaant..! *svälj med liten nypa salt o en skvätt humor*

Jasså?! Nytt om Sundström, han ska troligtvis skriva på för BIF, men åker över till NHL redan i sommar.. 😕 Så här står det i Västerbottens Kuriren;
”Kontraktet med Brynäs, som inte är påskrivet än, löper över två år och innehåller en så kallad NHL-klausul. Det betyder att Sundström har rätt att flytta till NHL under kontraktstiden om han så önskar.
– Så är det, säger Alexander och tillägger att det är mycket troligt att han redan till sommaren skriver på för NHL-laget New Jersey Devils men sedan lånas ut till ett svenskt lag som då skulle bli Brynäs om Alexander skriver på det tvåårskontrakt föreningen erbjuder.”

Den där KnäppSäsongen gör mig knäpp.. 😛

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s