Samma samma (nästan) om Bäckis så här långt o Jante borde kasserats för länge sen..

Samma samma om NHL-flytten, men nu drar drevet igång igen så grabben ligger väl nergrävd under täcket och kurar medan mediedrevet far omkring som blodtörstiga hundar på rävjakt… *asg*
Edit; Det gör han inte alls, han är med landslaget i Ungern.. *ler* GD skriver lite mer utförligt om NHL-flytten..
På hockeysnack låter det som väntade nyheter (å andra sidan är det ju fler som sagt att det mest troliga är att han drar till hösten) men att Bäckis kommer saknas. Vem som ska ersätta? En toppspelare, en ung talang eller ingen alls.. Svår fråga, men det står ju helt klart att det behövs göras värvningar. Sundlöv o co har ett rejält hästjobb framför sig.

Just det.. Jantelagen var det ja.. Det är väl det mest korkade påhitt nån kommit på? Du ska visst tro att du är nåt, annars kommer du ingenstans här i världen. För om inte du talar om för andra vad du kan, vem ska göra det då? Man är ju alltid sig själv närmast. Finns det ärligt talat nån, som har haft erfarenhet av att någon annan ”säljer” en? Förutom rengöringssprayer, heliummuppar som säger att de hittar överallt, blöjor och dylikt? Näe.. eller? Finns det verkligen såna människor? Som helt kravlöst talar om för alla och envar att ”Det här är min kompis Helen, hon är erfaren gruppchef med höga ambitioner, är ekonomiskt sinnad och kan lösa de mest stressade situationer med ett leende! Det finns helt enkelt ingen annan som passar bättre för det här jobbet.” Och om det nu skulle finnas en sån människa, hur skulle en blivande arbetsgivare reagera? Om nu Helen är så rackarns bra, varför säger hon inte det själv då?
Personligen gillar jag att säga vad jag är bra på (det är så mycket bara så jag brukar glömma hälften.. *asg*) och lägger gärna till att det jag inte kan, det lär jag mig fort.. *ler* För så är det..

Andra bloggar om: , ,

Annonser

2 kommentarer on “Samma samma (nästan) om Bäckis så här långt o Jante borde kasserats för länge sen..”

  1. Egen skriver:

    Här är en till som tror på nåt, kul idé. Dumpa Jantelagen nu!

  2. vhcbloggen skriver:

    Härligt! 😀
    Gillar din idé, du kommer nog fixa det (återkommer till din sida igen lite senare.. 🙂 )


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s