Boorks långfinger är värre än våld, media bestämmer som vanligt o skandal är ett populärt ord..

Nu lägger sig Magnus Nyström på Expressen sig i också.. (varför skulle han låta bli? Han tillhör ju media.. )
Och kallar Boorken för förlorare.

Boorken har inte förlorat ett skit, han har visat stake, eller var det fingret? 😉 , så hela Sveriges moralkärringar får panik och skriker om ‘skandal‘..

Personligen tycker jag det är skandal att domarna, som är tre till antalet och dessutom har videoupptagningar att kolla på, helt missar Jämtins påhopp på Sperrle.

Wennerholm på AB ger sin syn på saken och hans krönika påminner om Nyströms… ”Boork är ur balans” Vidare skriver han i texten;

”Han skämdes som en hund
Jag tror han skämdes som en hund då han stod där bakom kortsargen

Okej… Först skriver herr Wennerholm ATT Boorken skämdes som en jycke, alltså ett konstaterande som låter som en sanningen. Raden efter står att W TROR att Boork skämdes… Sanning och konsekvens eller?

Återigen bestämmer media vad som är sant och inte. Människor har en förmåga att bara läsa ingressen och rubrikerna, så där kan det ljugas hej vilt och på så sätt blir det fart på både moraltanter och vanligt folk. Den som orkar läsa hela krönikan/artikeln/reportaget märker att ungefär hälften är motsägelsefullt och knappast är något mer än just en fjäder i hela hönsgården är sanning..

Spela roll om han pekade finger åt hela Kinnarps arena, vad är det som är så upprörande med det? Förklara gärna, för jag fattar inte vad allt ståhej handlar om.. Ska det ”ståhejas” om nåt så är det väl busarna i Brynäs som bestämde sig för att avsluta matchen med en redig fight?

Det var ju det det skrevs om tidigare.. Hockeyvåldet som var såååå hemskt, var visst inte värre än att det kunde glömmas av en, normalt ko-lugn, coach som visar sin frustration med ett långfinger höjt mot publiken..

Uppdaterat;

”Drevet går” säger man väl? Nu är det Arbetarbladet som rackar ner på Boork (och nej.. jag orkade inte läsa, jag läste bara de tre-fyra första raderna…)
SvD citerar ABs nätupplaga som i sin tur citerar förbundets kanslichef, ”- Han fick sitt straff i går. Det blir inget mer av detta, säger Lars G Karlsson.” angående Boorkens eventuella straff.
SVT fortsätter att skriva om det uteblivna straffet (för övrigt tycker jag det är en underbar bild på deras sida) Både SvD och SVT hävdar att det var två fingrar i luften, Boorken själv har sagt att det var ett… jag såg två.. eller ett halvdant försök till att visa fingret mot publiken. Oavsett vilket.. varför uppröras av nånting sååå mycket? 😕

Andra bloggar om: , , , , , ,

Annonser

2 kommentarer on “Boorks långfinger är värre än våld, media bestämmer som vanligt o skandal är ett populärt ord..”

 1. Mocca skriver:

  *kräks på mediedrevet* 😉

  Tyvärr är det så med tidningar att skribenten skriver sin text och sätter sina rubriker. Sen kommer redigerarna och sätter tänderna i texten och då blir det helt sjuka rubriker/mellan rubriker ibland.

  Jag har ett exempel på det i min blogg, men där är det en kollega till mig som har varit lite klåfingrig.
  *skäms*

 2. vhcbloggen skriver:

  Aha! Det är redigerarna som är ‘bovarna’ i dramat! 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s