Ingen vill möta LHC, Värmdö möter Österåker ikväll o matteprofessorn som dog av brustet hjärta får en gata..

Micke Bergström skriver som vanligt bra referat från Brynäs-matcherna (fast det hade ju varit ännu bättre om siffrorna var omvända.. 😛 )
Imorgon är det dags för Brynäs igen, Linköping hemma fy attans…. Och gissa vad? Inget lagen i tabelltoppen vill möta de. Linköping är livsfarliga i det här läget, de har inget att förlora och kan säkert röra till ordentligt i tabellen. Isch! Nervigt värre!

Det blir nerv ikväll också.. Österåker kommer till Ekhallen och VHCs senaste möte resulterade i en vinst med 5 mål mot 7 i VHCs favör. Att slå Österåker på deras hemmais är nog inte särskilt poppis, så det lär bli rejäl fight ikväll. 😀
Österåker ligger fyra i tabellen med 21 poäng, Värmdö på åttonde med blygsamma 12. Tyvärr finns det ingen särskilt bra information om Österåker (och med mitt minne kommer jag ju knappast ihåg nånting om de spelarna.. ) Våra boys är ganska lätta, men smidiga, de smäller på mer nu (ibland ryker plexit ju!) och om de bara spelar enkelt, snabbt och fortsätter mata skott på mål så kommer kvällens match gå vägen för VHC. 🙂

Dagens bästa citat ”Det bästa med Stockholm är att man kan resa därifrån” Sagt av matematikprofessorn (professorinnan?) Sonija Kovalevsky, som nu (lite ironiskt) blir hedrad med en gata uppkallad efter sig. Historia är roligt tycker jag, och denna kvinna verkade vara klok som en bok och lite därtill. Smart, framgångsrik, respekterad, men ensam avled hon av brustet hjärta… eller, enligt obduktionsrapporten; lunginflammation..

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser

3 kommentarer on “Ingen vill möta LHC, Värmdö möter Österåker ikväll o matteprofessorn som dog av brustet hjärta får en gata..”

 1. doggblogg skriver:

  *visslar lite oskyldigt och smyger in en länk*

  http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1010074,00.html

  *fortsätter att vissla oskyldigt och smiter fort som attan*

 2. Målarn skriver:

  Sonija Kovalevsky var en härlig kvinna verkar det som. Hennes citat går att använda på vilken ort som helst…. ”borås” , ”norrköping” , ”flen” , ”Östhammar” osv osv….

  Här hos Caparol finns det många som håller på Frölunda, så jag undrar om du vill byta blogg-länk med oss – så får vi in lite motvikt mot det vanliga tugget… 🙂

 3. vhcbloggen skriver:

  ”Sötedoggen” – *moooorr* 😉 Söt du är!
  Målarn – Helt riktigt, det enda stället det inte skulle funka på, för mig, är ön jag bor på just nu.. *ler*
  Klart vi kan byta blogglänk! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s