SSK-soppan puttrar vidare, Brynäs överraskar i Läkerol Arena o morgondagens match blir ett slag mellan klackarna..

Men kära, äääälskade Brynäs… Vaaad gööööör ni??? Förlora hemma, mot HV71, med 1 – 3!! Jisses! Lät på webben som HV var bättre motiverade, visst, men ändå.. *ler* Bäckis målning lossnade iaf, skönt! 😀

Morgondagens match blir spännande. Hoppas på att grabbarna är laddade till max och att deras krigarsjälar har vaknat igen!
Ett litet meddelande till VHCs underbara klack – Spöa Österåker i röstresurser imorrn! Det lär bli liv på läktaren (allt enligt ganska säkra källor från Österåkers gästbok..)

Dagens fråga – varför fryser man när man har feber? Är inte det lite motsägelsefullt? Feber – varm, men fryser det gör man. En stund, sen svettas man, fryser mest… Skumt värre.. 😕

Oj, VHCs veteraner söker spelare… Synd att jag inte kan spela hockey bara.. Fast det vette tusan om jag har åldern inne.. 😉 *kollar* Näe… jag är för ung (och jag blir inte så ledsen för det faktiskt.. 😛 )

Lånade en film av en kollega.. Sicken rackarns tur att jag inte såg den på bio….. Hästen dör ju!! *snyft* Iofs var den väldigt bra, men jag vet inte om det var för att det var vackert filmat, underbart sagolika hästar eller Viggo Mortensen.. Det är Hidalgo det är frågan om alltså..

Fortsättning följer i SSK-soppan… Ingen i SSK vill säga nåt närmare än ”det måste ordnas internt.. bla bla bla..” Kom igen nu, hur svårt kan det vara? Ett kontrakt underskrivet av en person under 18 är väl bara riva? *söker febrilt på nätet*
Aha! Kolla här!

”Underåriga
Personer under 18 år kan inte själva bestämma över sin egendom
eller ingå avtal. För att ett avtal som ingåtts av en underårig ska bli
giltigt, krävs förmyndarens (normalt förälders) samtycke.”

Källa: Avtal.net

Vilket i så fall innebär att den unge hockeytalangens föräldrar/förmyndare skrivit på kontraktet, jädras vad de måste ångra sig nu.. Bortsett från det, är inte SSK vana vid ungdomar? Tonåringar är inte vuxna, de funkar inte på samma sätt (eller har styrelsen i SSK aldrig varit så unga?) Därmed inte sagt att ”oj, stackars liten” utan att klubben och skolan (?) skulle tänkt efter före. Inte bara i Erik Karlssons fall utan öht. Det där med att de lagt ut så mycket pengar ”i förtid” på en ung grabb är väl kanske beundransvärt, att de vill satsa, men samtidigt lite märkligt. Men å andra sidan, jag jobbar inte med att investera i hockeyspelare så vad vet jag?
För att gå tillbaka till det faktum att de släppte forwarden Oscar Holst för exakt noll kronor, och vill ha 150.000 – 200.000 kronor för Erik Karlsson som är back, innebär det då att det är en jädras tur att grabben inte var målvakt.. för då hade väl prislappen slutat på 300.000? *liiite ironi då*
Får se hur det vecklar ut sig det här.. I slutänden tror jag det blir bra för samtliga parter, Erik Karlsson ”släpps fri” från kontraktet och SSK har lärt sig att det är dags att skriva om kontrakten, för att inte hamna i samma situation igen.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s