Dags för inköp av oskön säng och att censurera det som varit verkar mer än korkat så de som vill ha det så får nog censurera sig själva för framtidens bästa..

Seriöst.. jag måste köpa en ny säng! Min är alldeles för varm och skön på morgnarna! Men med lite vilja *asg* och snabba ben, lyckades jag med konststycket att kuta in på jobbet med andan i halsen exakt sju minuter över åtta! Häpp! 🙂
Lova att inte säga nåt till mina kollegor, men jag tror det är för att jag jobbar söndag – fredag, och min kropp tycker jag är korkad som inte sover tillräckligt mycket.. *ler*

Mäh! Censurera historien? Vansinne! Stormakterna kommer alltså undan med sina egna brott samtidigt som de pekar ut andra nationer för folkmord, manipulerade dödstal och så vidare. Allt detta för att ”de bestämmer”.
De bestämmer alltså vem som har gjort vad.. Hmmm… Orättvist tycker jag.
Utan människor som ifrågasätter, gräver, letar, avslöjar, så går den stora massan och tror att allt bara är glass å pannkaka. Sen kan jag ju ibland undra om det är så viktigt att veta vem som gjorde slut med vem i Hollywood, vilken kändis som är på rehab/blev arresterad/var full mitt i veckan/badade topless.. men det är nog en annan sorts grävande..
Yttrandefriheten hotas (ojdå, kanske bäst att lägga ner hela bloggosfären då?) och de med mest makt, mest pengar och minst vett, bestämmer hur historieböckerna ska se ut för våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn och … ja.. ni fattar..
Dags att ställa sig på bromsen och se till att, hur obekväm sanningen än är, historien berättas så som den var. Utan omskrivningar och censur.

Annonser

6 kommentarer on “Dags för inköp av oskön säng och att censurera det som varit verkar mer än korkat så de som vill ha det så får nog censurera sig själva för framtidens bästa..”

 1. Syster Yster skriver:

  Det där med att köpa annan säng kan jag härmed meddela hjälper inte. De blir alltid skönare 🙂
  Köp en extra klocka istället!!

 2. vhcbloggen skriver:

  Extra klocka? Men… jag har ju redan två! *garvar*
  Undra om det funkar att sova på småsten eller nåt istället.. 😛

 3. doggblogg skriver:

  Tyvärr är det så att det alltid är den starka parten som skriver historien och där ingår politiker som ett bensår som inte vill läka.

  Sanningen gör ont! Eller: The truth! You can´t handle the truth!!!

 4. vhcbloggen skriver:

  Exakt! Kan man inte stå för det man gjort ska man tänka efter före..

 5. Mocca skriver:

  Du har så rätt -håller med dig om att historieskrivningen måste skrivas från mer än en part!

 6. vhcbloggen skriver:

  ”There’s two sides of every story” som det så käckt heter på utrikiska..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s