Boorken flyttar, ishockeyförbundet sluter upp i jakten mot falska dödsbud o massor av frågor utan direkta svar..

Vill man ha det senaste om Brynäs och fansens tyckande ska man omedelbums dra till Brynäs-avdelningen på Hockeysnack. Bryr man sig inte… tja, då låter man bli.. 😛 För det mesta är det nyanserade inlägg, men ibland blir jag bara trött… och läser GD istället. De som skrev att Boorken är på väg med bohag och fruga till Gävle (bra, stanna där sen också.. 🙂 )

Dagens upptäckt – det blir ett jättefult ”gupp” på skärpet när man efter mycket om och men (ööööverdrift) måste dra åt ytterligare ett hack..
Dagens varning – det är halt ute! Såg ut som Bambi på hal is på lunchpromenaden.. Tur att jag är tillräckligt ung för att inte vara skräckslagen över att eventuellt bryta lårbenshalsen.. (vilken mening!)

Ishockeyförbundet uttalar sig i SvD om de falska dödsbud som drabbat AIK Härnösand och jag fattar fortfarande inte vad det är för sorts människor som pysslar med såna saker. Sånt beteende gör att jag börjar fundera. Vad vinner man på att ge föräldrar och flickvänner falska dödsbud? Är det ”speciellt utvalda” spelare som drabbas eller väljs de på måfå? Det verkar ju dessutom vara fler än bara en *hittar inget bra ord* som håller på och ringer. Hur tänker såna personer? Egentligen? Eller tänker de alls? AIK är ju klara för kval till Allsvenskan, är det möjligt att ett konkurrerande lag känner sig så osäkra på vinst mot AIK att de måste skaka om de lite eller? Eller är det helt ”enkelt” så att det är nån / några med extremt sjuk och sadistisk humor som håller på? Sen gick det överstyr och i samband med polisanmälningen blev det för stort att hantera och dödsbuden slutar? Många frågor utan svar, spekulationer utan riktigt fast grund och nyskapande meningar..
Hur det än är, så hoppas jag innerligt att de falska dödsbuden slutar och att de som ringt åker dit så det sjunger om det!

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s