Kortkort referat från kvällens drabbning mellan VHC och Norrtälje IK..

VHC började bäst (oj, var jag en aning partisk nu? 😉 ) med ett mål efter uuuungefär trettio sekunder. Det var bra fart, disciplinerat spel och smarta passningar. Med tanke på förra mötet var jag lite nervös att de inte skulle orka hålla den farten under alla tre perioder, men okej.. jag hade fel.. 🙂
Farten höll de, energin likaså, men ett antal dumma utvisningar och några misstag gjorde NIK tog sig fram till målis lättare än de egentligen borde.
Ett stycke pinsam fadäs också, för domaren. En av linjemännen vägrade släppa ut en VHC-spelare från utvisningsbåset (trots att tiden gått ut) vilket resulterade i spel 3 mot 5, när det skulle varit 4 mot 5. Under de 13 (jo, 13.. inte 6) sekunder som förflöt gjorde NIK ytterligare ett mål (sen blev det två till… i öppen kasse.. Snälla coach! Ta inte ut målis! Jag får hjärtinfarkt!)

Nygamla favvisen var, och jag citerar matris nu, ”het som en kamin” och hann knappt in på isen förrän han blev utvisad igen.. *ler* ”Vanliga” favvisen gjorde en bra match (yeeeay han är så bra!), fläng-trean också (undra just om inte han målade i den här matchen också? *guldfiskminne ja*)

Några spelare fattades men jag tycker laget ser mer stabilt och samspelt ut än tidigare.
Så nu går vi vidare i ”vhcfans Så-bygger-man-ett-framgångsrikt-lag-skola”
Ät småspik till frukost, visa tänderna, tuffa till er, ät dunderhonung till middag och knapra i er några elaka barn till lunch!

Grabbsen är för ”snälla” (vilket iofs ska krediteras.. utanför isen..)!! Jag vill se de smälla på ordentligt (eller som coacherna skriker sig hesa om varje match ”Gååå påå kropp!!”)
Ge motståndarna en redig omgång, de har ju skydd ju! En av de (iaf storleksmässigt) minsta spelarna, smäller på och jobbar som han vägde minst det dubbla ju! 😀

Kör en liten PLUS – MINUS också..

MINUS –
De spelare som saknar självinsikt och ”glömmer bort” vilken position de egentligen har i laget.
Klantiga stressmisstag som resulterar i antingen kontringar eller utvisningar..

PLUS –
Bra fart, energi och rörelse.
Kommunikation och samspel mellan spelarna.
De som vågar kliva både framåt och bakåt och som har ögonen med sig.

Och på NIKs hemsida finns det redan referat! 😀 Tummen upp för det (vadåååå? Jag var ju ”tvungen” att redigera bilderna först! Bilder först – blogga sen.. 🙂 ) Kolla här! Och bilder från NIKs matcher kan ni se här (håll koll på bilderna från kvällens match, de bör ju komma upp snart.. 😛 Miiiina är iaf uppladdade och klara.. *garvar*)

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s