KIK väckte NHK, VHC-matchen mot Norrtälje imorrn analyseras idag o ikväll står Kristan å vaktar BIFs kasse (har jag bestämt) ;)

Nacka fick ett bryskt uppvaknande vad det verkar. Kristianstad var för starka för NHK tydligen. Får se om det blir nåt allsvenskt spel för de eller inte.. *läser KIKs sida* Äh.. jag orkar inte lägga mer på NHK idag.. Men det skulle ju vara lite skoj att se ”gamla” VHC:are i allsvenskan. 🙂 Vissa av de förtjänar det nästan.. *garvar*

Norrtälje för VHC imorrn.. *pustar* Tvivlar på att det blir lika stora siffror som i tisdags, men om grabbsen bara håller igen på ”flänget” o dribbelpuckarna så kan de säkert ordna både en å två poäng.
Deras målis har en räddningsprocent på typ 88%, deras #9 gör i snitt typ ett mål per match, #12 leder ”busligan” med nästan 4 utvisningsminuter / match (han kan måla också), #13 – 17 år o målfarlig och #7 – äldre men lika målfarlig han.

Måste kolla statistiken för mina grabbar.. *vääääntar på segt nät* Samma samma nästan.. Iaf på målvaktssidan. 🙂 Sen är det ganska bra spridning på boysen, vilket kanske inte är så kul för motståndarna. Vem som helst kan göra mål.. *flinar*

Frågor inför morgondagens match –
Hur många coacher står i båset och skriker?
Gör ”nygamla” favoriten come-back?
Och isf i samma kedja som vem?
Fortsätter #24 måla?
Och det mest intressanta spörsmålet… Hur lång tid tar det innan #3 tappar tandskyddet? Igen..? *ler*

Och BIF spelar hemma idag. Mot Skellefte. Alltså… vinn nu! *ler* Jag vill höra att det målas så hela L.A blir svartgulvitröd! 😀 Bäckis fortfarande sjuk och Micke Lind, som trots isträning, inte är klar för spel än.
Det ordnar sig ”ändå”. Spets, Sjödda och Angell fixar det tillsammans med resten av tigrarna. Gissningsvis står Kristan ikväll, med tanke på att Sperrle släppte in ”för många” mål..

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s