Gamla kärlekspar är söta, domartomtar på isen o halvt om halvt försök till referatanalys av gårdagens VHC-match

Världens äldsta kärlekspar, vad gulligt! Det är vid såna här tillfällen önskar jag nästan att jag också var arkeolog.. Verkar riktigt spännande, men knappast ett jobb att ta med hunden till va? Jycken skulle ju äta upp fynden! *garvar*

Jahaja, hur gick det för boysen igår då? Jag förstår att ni är ooooooerhört nyfikna, så här kommer det – fööörlust… 😥
Inte särskilt rättvist slutresultat (okej, jag äääär partisk), däremot tror jag killarna på Grishockey skulle gillat den matchen… 😕 Skarpan hakar, fular, slår… och kommer undan med det.. Och igen. Man ”ska” inte skylla en förlust på domarn. Men den här *svär* domartomten var *svär igen* både blind och betald av Skarpan vad det verkade.. Återkommer till det strax.

Matchens citat kom från coach; ”Det kan ju till å med du se” Dvs t o m jag kunde se att grabbsen stundtals inte spelade bra spelade ruggigt dåligt.
När de spelar bra, då är de riktigt riktigt bra och allt stämmer, när de spelar dålig – äckligt blä, slarvigt, hafsigt, idiotpass och fastklistrade skridskor.

Målis gjorde det bästa av situationerna, backarna gick upp för långt vilket gjorde att vi ibland hade 4-5 forwards och en ensam målis (som skrek sig hes med ”Aktaaa heeeeem!!!”)

Mini-analys av laget i stort – Det de saknar är balans. Kalla mig åldersrasist då, men med så många junisar, som vill göra sååå mycket (och gärna allt på en gång) behövs det rutin, lugn, stabilitet, nån att luta sig mot, nån som lugnar ner spelet så hjärnan hinner ikapp (iofs gör #5 det väldigt bra). Jämför med Brynäs, mycket unga spelare och några äldre, stabila och rutinerade spelare (Sjödda, Dackell bl a) Där är det balans i spelet, i VHC är det ibland för mycket vilja och för lite tanke rutin bakom.

Personligen tyckte jag det var en kul match, med mycket nerv, fart och härligt pirr i magen. Men när domarhe-tet för trehundrafyrtitolfte gången valde att inte se crosschecking, checking from behind, misconduct, hakningar mm, då blev jag grinig.
Som situationen han dömde som mål.. *skakar på huvudet* Skott på mål, målis blockerar pucken, Skarpanspelare i målgården, VHCspelare knuffas in i den spelaren varpå målis (med pucken fortfarande blockerad) åker in i mål, målburen åker ur sitt läge, domarn blåser och visar att ”hej hopp nu blev det mål för Skarpan igen”… Eh… va? Skulle han inte blåst när målis blockerat pucken?
Spelarna skrek, lagledarn, matrialarna, tränarna och publiken skrek så det vibrerade, det sket han i (han skulle väl inte få resten av mutpengarna om han började döma som man ska?)  Till slut blev det för mycket.. En av spelarna undrade, vid en utvisning, om inte domarn kunde tänka sig att börja döma ordentligt – den spelaren fick se resten av matchen från läktaren.. Häpp! Så fick man inte göra..
Luften gick ur. Några av spelarna försökte chokestarta laget igen, men det var tvärdött.. Inget driv, ingen entusiasm, inget kul…

Ska man se det positivt (och det ska man ju) så har Skarpan en match mer spelad än oss, vi har ytterligare en match att lära av och efter det här slipper vi förhoppningsvis den där jädras tomtedomarn igen.

Sen kan jag ju meddela att de grabbs som inte är nöjda med sina bilder får snällt mejla och beställa tid för ny fotosession.. 😉 *asg*
Alltså, man är ju inte snygg när man far runt som ett skållat troll på plan men det är ju så man ska se ut för annars tror jag att man inte anstränger sig. Åker / springer man bara omkring och ser läcker ut, då har man inte där att göra. 😛 Man skaaa vara osnygg när man utövar sport (tänkte skriva ‘fysiska aktiviteter’ men min hjärna tänkte snusk och då blev det bara fniss o skratt av det hela)

Annonser

4 kommentarer on “Gamla kärlekspar är söta, domartomtar på isen o halvt om halvt försök till referatanalys av gårdagens VHC-match”

 1. Gloom skriver:

  Ang det gamla kärleksparet.

  Jag tycker det blir lite läsligt när arkeologen uttrycker att han/hon(?) blev upphetsad av hitta detta döda kärlekspar…

  Vill spy!!!

 2. Gloom skriver:

  Inte läsligt, LÄSKIGT!!! För helvete!!!

 3. vhcbloggen skriver:

  *garvar* Mmm, den rubriken kändes lite creepy faktiskt.. 🙂

 4. […] lovar och ordet för kvällen var pinsamt november 29, 2008 at 12:54 är | In Hockey, VHC | Inte samma domare som förra gången, men jag undrar om de inte är kusiner eller nåt, för de har samma dåliga j-vla syn! Visst, ju […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s