Brynäs är bäst, VHC ligger inte långt efter tabellettan o efterlyst dotter återfunnen genom telefonsamtal..

Tsss! Det var det värsta! Kutade som vanligt upp för trapporna efter min lunchpromenad, när jag blev stoppad på femte våningen. Mannen tittade ingående på mig och sa eftertänksamt:
”Bryyynäs… är de lika bra som…” han rotar runt i sin ficka och halar upp en grå mössa med ett emblem på.
”… Bajen?”
Jag fick bita mig i läppen för att inte börja gapskratta.
”Bättre” fick jag fram tillslut.
Han tittade surt på mig, gick mot sin dörr. Sen vände han sig om och sa irriterat:
”I hockey ja..”
*garvar* Tänk att det kan vara så känsligt det där? Är det ungefär som det var när man var liten mindre yngre (och fortfarande är ibland) att, det är okej för mig att säga att en släkting/kompis/annan person man gillar, är dum i huvudet men om nån annan säger nåt eller håller med (!) då jädras tar det hus i h…?! Skumt..

He he.. fansen i Österåker undrar hur det gick till när de förlorade mot ”mina” boys.. Inte så svårt för ett vhcfan att lista ut.. VHC var bättre! *skrattar å shejkar en segerdans*
Kollade tabellen och VHC har fortfarande lika många poäng (men sämre målskillnad) än Nynäs. Spånga hackar efter fyra poäng bakom, så det är inte riktigt ”gnaga i hälsenorna”-stress att vinna på tisdag.. Men å andra sidan, VHC spelar för att vinna (å hör sen boys! 😉 ) och de spelar ju så mycket bättre nu (med ett undantag dårå). Tyvärr så finns det ju ingen statistik på Spångakillarna, men men..

På lördag är det Brynäs mot Linköping (jag mitt nöt fick för mig att det var idag ju!) Undra just vad mamma tycker om det? Hon ringde igår, lite orolig för att det gått hela två dagar sedan jag ringt henne (jaaa, jag är en mammagris) och undrade om jag skulle ”komma över nångång”.. *ler* Vi bestämde till helgen, för jag vill ut och lufta analoga kameran lite. Men då får det ju bli på söndag då istället.. Gratis mat, träffa mamsen och lufta den analoga.. Kan det bli bättre? Joo, om det är fint väder också.. 😀

Annonser

4 kommentarer on “Brynäs är bäst, VHC ligger inte långt efter tabellettan o efterlyst dotter återfunnen genom telefonsamtal..”

 1. Gloom skriver:

  Ang att ha en ”Bajenmössa” i fickan så finns det en Göteborgsskämt, eller sdanning skulle nog GAIS’arna säga…

  Skillnaden mellan en Blåvittsupporter och en GAISsupporter är att en Blåvittsupporter slänger sin halsduk efter en förlust medan en GAIS’are stolt bär sin halsduk även om de möter Lundby IF i div7!!!

  Tyvärr ligger det mycket i det, vi Blåvittspportrar är alldeles för bortskämda med framgångar!!!

 2. vhcbloggen skriver:

  *fnissar* Så är det nog.. 🙂

 3. Mocca skriver:

  *S* det är viktigt det där med mössor.
  Kul att höra att din mamma också undrar var du är om ni inte har pratat på två dagar. För min är det okej, om hon vet var jag är, annars blir hon smått hysterisk *fnissar*

 4. vhcbloggen skriver:

  Jag är nästan likadan åt andra hållet.. Får jag inte tag i mamsen så blir jag helt knäpp.. *garvar*


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s