En kvällssaga av sökord som leder till bloggen fast de nog egentligen ville till nån annan sida med betydligt mer tuttar o betydligt mindre hockey…

Okej… jag tycker det är kul att kolla på sökorden som gör att folk hittar hit, och nu har jag varit ”blogg-inläggs-lös” alldeles för länge (jaaaa, jag är svårt bloggberoende jag vet.. :P) Så jag tänkte, som en service, samla alla dagens bloggsökord i en liten berättelse (eller också blir folk förbannade.. *garvar*)

”Det var en gång en pungråtta, en sån där med..( eh.. hur ser en sån ut? Jaja, sk*t i det..) Den här pungråttan hade i alla fall åkt ner till Sweden Rock 2006 tillsammans med sina vänner, indianen ”Jagar med tuttar” och häxan ”Häxa”. De tre vännerna studsade runt på festivalområdet, käkade snigelkebab och drack hojjt. När kvällen sakta gick över till nattatimma bestämde de sig för att gå hem till tältet och sova. Plötsligt var Häxa borta! Jagar med tuttar och pungråttan blev jätterädda och sprang runt som köpgalna tanter på mellandagsrea och gastade efter sin vän. Till slut hittade de Häxa utanför ett av tälten. Hon tittade fascinerat på tältduken som vibrerade.
”Va’ tusan håller’u pååå me’?” undrade pungråttan och knuffade lätt på Häxa.
”Skojiga ljud” sa hon med ett leende och pekade förtjust på tältet.
”Kom nu! Du är ju pinsam!” utbrast ”Jagar med tuttar” och drog Häxa därifrån.
Pungråttan stod kvar med konfunderad min och tittade på tältet.
”Ska du börja nu också?!” Jagar med tuttar suckade och tittade på pungråttan. Utan att bry sig om sin vän satte pungråttan örat mot tältduken och lyssnade.
”Va’ tusan håller du på med? Sluta, det är pinsamt ju” gnällde Jagar med tuttar.
Häxa gjorde pungråttan sällskap och tillslut kunde inte Jagar med tuttar hålla sig längre, utan lutade sig mot tältduken och tjuvlyssnade h*n också.
Innifrån tältet hördes en vild diskussion mellan minst tre individer och det verkade onekligen vara nån sorts hockeymaffia som käbblade med varandra.
”Äh, kom igen nu! Brynäs låter ju som innebandyklubbor med hosta när de spelar!” sa den första rösten arrogant.
”Hörrö! Jag ska lära dig hur det låter när innebandyklubbor hostar!” hördes en annan röst, tätt följd av ett metalliskt ljud och ett ‘Ajsomf-n!’
Ett mummel uppstod och efter fem minuter, utan att kunna urskilja ett enda vettigt ord, gav vännerna upp sin live-show och gick till sitt eget tält.
Nästföljande kväll var det rockande varelser i varenda hörn av festivalområdet och stackars lilla pungråttan kom bort från sina vänner.. En storvuxen grävbäver stapplade fram till den vilsna pungråttan och sluddrade
”Höö..öhörrö.. ooom du nångångbehöv..öhver en som kan visa dig allt om… eh.. jord å sånt.. riihing mig dååå”
”Visst, absolut, aldrig i livet liksom” sa pungråttan, viftade med tassen och vimlade vidare bland läderklädda hårdrockarben.
Spridda skratt och delar av samtal letade sig in i pungråttans delikata små öron.. Ibland undrade h*n hur tusan folk visste så mycket om saker å ting..
”Asså.. det var tack vare snabba lån från Ryssland som det blev svaret till hockeyns uppkomstsa en grov, lagom fyllskallig röst i vimlet. Pungråttan hörde inte fortsättning utan pilade vidare i folkmassan.
”Har duuuu hockey bilder till mobil?! Liksom, ja’ ba’ mååååste haaaa de’! De’ e’ liksom de’ nya nu typ.. Schysstara” hördes en onykter röst som lät alldeles för ung för att vara onykter över huvudtaget..
Pungråttans mod sjönk med varje steg.. Vännerna var borta, försvunna, puts väck.. Tänk om de var borta för alltid? Eller om de lämnat pungråttan där med flit?
”De kanske inte vill vara med mig… de kanske till o med inte ens tycker ooom mig längre..” halvsnyftade h*n.. #BONK# Pungråttan såg upp mot det stenhårda som så oförskämt stått i vägen.. Det var Häxa!! Och Jagar med tuttar! Äntligen! De båda borttappade vännerna slängde sig om halsen på pungråttan och skrattade åt återföreningen. Pungråttan lösgjorde sig från famntagen.
”Jag trodde ni lämnat mig ju..”
”Mäh! Vi var därinne!” sa Häxa och pekade mot Internet-caféet.
Pungråttan tittade undrande på sina vänner..
”Vad tusan gjorde ni där?”
”Läste vhcbloggen så klart.. vad annars?” sa pungråttans vänner i kör.
”Så klart.. Ska vi fortsätta läsa eller har ni läst klart allt”, frågade h*n.
”Vhcbloggen hinner man inte läsa klart på en eftermiddag… eller en festival ens en gång..” skrattade Häxa och tog pungråttan under armen. Så följdes de tre vännerna åt in i Internet-caféet.. Sedan dess har ingen sett dem… ”
SLUT

*garvar* Tja nåt måste jag ju hitta på.. 😛

Annonser

2 kommentarer on “En kvällssaga av sökord som leder till bloggen fast de nog egentligen ville till nån annan sida med betydligt mer tuttar o betydligt mindre hockey…”

  1. Mocca skriver:

    *ASG*
    Du är galen 😉

  2. vhcbloggen skriver:

    *garvar* Jajjemän! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s