2007 började i mörkt ruskväder, action i krokodilbassängen o tankar om Bendelin, Bäckis å Hörnqvist mfl..

Vilket ruttet väder det var imorse! Regn, ruggigt och blää. Fast ni låg väl och sussade sött då? 😛
Förresten måste jag säga att jag verkligen beundrar de killar och tjejer som städar ute på stan, särskilt efter en nyårsnatt.. Hatten av för er! Själv har jag lite halvsvårt för det där med begagnad mat.. uuuäääck!

Måste visa lite bilder för er, det var nämligen jättelugnt på jobbet fram till elva, då de första besökarna vaknat till liv..

© vhcfan 2007
Nyårsdagen i Stockholm 2007… det är ju så man gråter en skvätt..
© vhcfan 2007
Den här lilla ”ponnyn” livade upp. 🙂
© vhcfan 2007
”Roketilen” gillade inte riktigt att BA putsade insidan av glaset..

Dagens bästa – lillkillen som såg helt salig ut när han såg ”klapp-djuren” och sen nästan höll på att spricka av glädje när han insåg att man dessutom fick klappa dem!! 

Alltså, jag är ledsen men, Bendelin… seriöst? ”Bäckström bäst”? Han har varit osynlig större delen av ”sin” istid, andra har visat framfötterna både mer och bättre. Den Bäckis som spelar i Brynäs är en helt annan kille. Personligen tycker jag han är alldeles för osjälvisk, mer ego åt grabben så ordnar det sig. Det lönar sig inte att vara snäll i såna här lägen, det gäller att vinna matcherna!
Hörnqvist, Hjalmarsson, Sundström, Omark.. De syns, mycket, ofta. Även Rahimi, Ahne-Löv och Nevalainen gör bra grejer. Visst, Bäckis är stabil, han är lugn, sansad, spelar smart, men arbetar i bakgrunden hela tiden (utom gårdagens match då han klev fram några steg). Jaja, det löser sig.. Tror ändå det blir en silverpeng till juniorerna.. Hur Bäckis än spelar.. 😉 Det finns ju liksom fler i truppen.. 😛

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s