Det var en sån där dag idag fast det fattade inte jag förrän det var försent, två sötingar på en dag o JVM-matchen går lite si å så där illa..

Jag borde ha förstått mycket tidigare.. Men det var först när jag råkade hälla ut halva baljan med skurvatten, som jag tänkte ”Jaha, det ska bli en sån dag idag” och suckade.

Det började med att jag gick i god tid ner till bussen, den kom inte. Nästa buss gick en kvart senare. Vaknade av att busschaffisen petar mig i armen och glatt utbrister; ”Vi är framme nu!” Yrvaket stapplar jag ut ur bussen. Virrar en stund och försöker orientera mig. Piper iväg till tunnelbanan. 6 minuter till nästa.. Svär lite när jag inser att jag dessutom kommer missa min buss till jobbet.. Nånstans i bakhuvudet får jag för mig att det går en buss 23 över åtta (så jag hinner ändå).. Det gjorde det inte. Den gick 43 i nio. Jag överlägger med mig själv en stund, sen går jag från centralen. Det tar ungefär 25 minuter och jag är duktigt svettig när jag kommer fram. Städar regnskogen, en av aporna släpper ett salladsblad i huvudet på mig, får en dusch av spolslangen igen, halkar, svär, blir hungrig, tar en huvudvärkstablett o en kopp balja kaffe istället, inser att ingen av spindlarna är på humör att jobba idag, ormarna har knaprat uppåt-tjack hela kvällen och att det knappast kommer bli lugnt på jobbet eftersom folk står och köar utanför redan fem minuter innan vi öppnar.

Dagens sötaste; Svårt att välja. Antingen lillkillen med sin pappa som stolt sträckte upp armarna i en segergest när han vågat klappa ormen, eller den lite äldre lillkillen som fascinerad stod med stora ögon och öppen mun och bara betraktade mig (antagligen eftersom jag lät ormen ”klänga” på mig.. vad tusan ska jag göra då? Han for ju runt som ett jehu annars!) 🙂

Dessutom ligger Sverige under med 0-1 mot Kanada i JVM-landskampen och jag insåg precis att jag inte är ledig förrän den 5 januari.. *suckar* Jaja lilla martyren, jag har valt det själv, men idag känns det lite tungt..

Jag har skrivit det förut, jag känner lite med (blyge) Bäckis och all uppmärksamhet som riktas mot honom. Det syns verkligen att han inte gillar att stå framför kameran (har ju sett ett par intervjuer). Fast det är skoj att han har så mycket integritet och inte säger mer än nödvändigt.. *garvar*

Edit.. Sverige ligger under med 0-2 i slutet av andra perioden.. Ja’ tyck hä skit! 😦

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s