Analogt bloggande på arbetstid konverteras till ettor å nollor, liten länkbuggssläng o JVM-truppen ser bra ut på mer än ett sätt.. ;P

Ett litet ..hrmm… ”referat” av min dag på jobbet… Och ja, jag bloggade analogt.. i realtid… då.. Bare with me.. 😛

”Klockan är strax före sju på morgonen och det är så där tyst ute att man nästan vill smyga för att inte störa nån *hoppas grannarna läser det här* Tror i min enfald att jag ska få vara heeelt själv på bussen in till stan. Nääääpp! ‘Massor’ av folk på bussen, tunnelbanan och inne i stan. Vad har folk att göra inne i city? Klockan är ju inte ens åtta på morgonen, lördag dessutom! (Är man förresten svårt bloggberoende när man sitter o bloggar ‘analogt’ tom?)

Normalt brukar jag få klättra över staketet för att komma in på anläggningen (mina kollegor börjar ju en aaaning tidigare än jag o kan således inte öppna) Knackar på, på vinst å förlust, dörren öppnas på ett kick o innanför står de allihopa! ‘Näe vi ska inte ha nåt idag’ säger JB o skrattar. Åååh, den blir aaaaldrig gammal.. inte.. 😛

Börjar som vanligt med att städa regnskogen, får en dusch (hallå, jag badade igår.. tacksåmycket), aporna tjattrar med mig och fågelskrället håller på att skrämma byxorna av mig!

Hmm… nu är ormen på väg ut ur sin ‘visningslåda’.. eller också vill han kolla att informationen om honom verkligen stämmer (anm. vi har en info-lapp vid visningsdjuren).

Kvart i elva.. då ser jag första besökaren (enligt rykten så ska det redan vara folk här.. tysta rackare isf..) Och idag kom jag minsann ihåg att stretcha käken! Häpp! 🙂

Å nu är spindeln på väg ut också!
Oooihh! Fler besökare på ingång! 😀
*tjugo minuter senare* Määäh! Kom hit då! Strax efter hör jag röster, äntligen! Alltså… riktiga röster. Inte såna där som bara hörs i huvudet på somliga människor..

Vet inte om det finns nån ‘knäppskala’ men jag tror jag (enligt vissa) skulle hamna rätt högt upp på den.. *ler* Jag menar, inte nog med att jag är tjej (vi är ett märkligt släkte säger somliga), sportnörd, hejar på ‘fel’ lag och min stora passion heter ‘fota division 1 hockey’ med stor inlevelse.. Dessutom pratar jag med ormen! :O Han svarar ju inte och ormar har (inget) inte samma kroppsspråk/signaler som t ex hundar. Ändå tycker jag mig märka att han faktiskt gillar mig.. *ler* Skumt..

Dagens citat 1;
‘Åh pappa titta! Igelkottar!’ Eh… näe.. surikater..
Dagens citat 2;
‘Var e krokodilerna?’ Kvinna 30+
Jag pekar mot krokodilernas bassäng..
‘Nä, men alltså.. De riktiga krokodilerna!’
Jag gör min bästa imitation av ett frågetecken.
‘De där är ju uppstoppade!’
Läge att bita sig i läppen för att inte garva loss den.. 😉

Klockan närmar sig hemgång och Snoddas har velat gå hem sen ett. Det har varit rätt få besökare, i grupp visserligen, men in i det sista dyker de upp.. Nu vill faktiskt både jag och ormen hem!
Snoddas är söt och har ‘pussats’ hela dagen.. Det är kärlek det.. 😛

Sista besökaren frågar på bruten engelska (innan hon modigt klappar spindeln);
‘Is not dangerous?’
‘No’ svarar jag sanningsenligt
‘You sure?’ replikerar hon då. (Jag är absolut säker.. hon är nämligen död! 😛 *skojar bara*)

Båten hem går extra sakta idag, ‘dan-före-dan-lunk’ kallas det visst..

Åker förbi stora köpcentret. De har en stooooor reklamskylt på väggen. För en snowracer. Visst, köp en för nästan 500, men tro för allt i världen inte att du kan använda den till det den är till för. Det finns nämligen ingen ‘snow’ att rejsa på.. Man skuuulle ju kunna sätta hjul på den, men då kan man lika väl bygga en lådbil istället. Säkert både billigare och roligare! Att bygga menar jag. Än att köpa färdigt. Som med den där vedkapen som gubbarna på jobbet pratar så lyriskt om.. Alltså… jag vill hugga min ved själv! Sen att det tar tre dagar och jag får både träningsvärk och blåsor i händerna.. tja, det får man liksom på köpet.. 🙂 ”

Sen blev det inte mer skrivet i min analoga bloggbok..

Vad händer i hockeyn då?
VHC-sidan – nytt, ytterligare spam i forumet
Väsby, Silly intet nytt i gästboken, däremot ett nytt ‘rykte’.. En av spelarna som förra sessen lämnade VHC för NHK, har lånats ut till Bajen.. *oj, nu höll jag på att säga nåt riktigt dumt*
SportbladetJörgen Jönsson lämnar landslaget efter nästa VM.. Jag gillar honom, verkar vara en kille med huvudet på skaft! Spelar smart o stabilt, sansad och framför allt, han slutar på topp! Lite trist iofs att inte få se honom i landslaget mer, men vad tusan.. 🙂
BrynäsBäckis-intervju inför JVM.. Va??! ”Jul är inte riktigt min grej” säger han..
Kolla in JVM-truppen.. Ser bra ut det här (och nu pratar vi inte, bara, utseende.. 😛 ) Undra om kanske silvret blir guld..? Den som lever får se!

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s