Tre dagens med allt från kärleksfunderingar till att lokalblaskan får smäll på fingrarna för dåligt uppförande.. typ…

Tycker dagens sökningar är lite söta..

* Frågor utan svar
* Johan Nilvé
* Vad får en o bli kär

Sista sökningen speciellt.. Lite klurig fråga, för kan nån egentligen sätta fingret på vad det är som gör att man blir så där knäppkär i nån? Äh, det finns säkert nån vetenskaplig/biologisk förklaring på det..

Dagens fundering – Hur kan det komma sig att den gamla kopiatorn är myyyyycket bättre än den nya? 😕 Den nya är jättekinkig, drar snett och blinkar allt som oftast ”Attention”.. Gamlingen tuffar på som förut.. Skumt.

Dagens känga – går till lokalblaskan på ön.. NVP måste ha nåt emot VHC verkar det som. NHK har börjat förlora sina matcher, det skriver de om. VHC har gjort tvärtom och vunnit sina senaste matcher. Skrivs det nåt om det? Näääää.
Lär väl få ”äta upp” det här men, nån jädra måtta får det väl ändå vara? Inte ens tabellen från division 2 är med i tidningen..
Jag menar, om de ändå kan ”fylla ut” tidningen med att ha samma notiser på flera ställen så kan de väl istället lägga manken till och skriva om andra lokala (sport)nyheter? Eller också har hälften av redationen drabbats av kräksjuka och det hinns inte med att skriva en hel tidning med unika reportage och notiser? Eller också kan det vara så att de skiter fullständigt i VHC för NHK har ju faktiskt en ”kändis” som tränare.. Dessutom bor de ju nästan grannar med ishallen också så det sparar ju både bensinpengar och miljön… Asch då så bitter jag låter.. 😛 Eller var ‘avundsjuk’ ordet jag letade efter? Skit samma, jag tycker att, kallar man sin tidning Nacka Värmdö Posten så ska man väl skriva om både Nacka och Värmdö? Fast det kanske bara gäller vissa saker?
Drog iväg ett mejl för att fråga, får se om jag får nåt svar.. *ler*

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s